Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 5 2002

Η ”μάχη” της Εξέλιξης... συνεχίζεται!!!

Εξώδικο προς το Αποθετήριο Τίτλων, το οποίο κοινοποίησε και στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, φέρεται να απέστειλε πρόσφατα ο κ. Παναγιώτης Κονταλέξης, εκ των βασικών μετόχων της Εξέλιξη ΕΕΧ, ο οποίος ως γνωστόν βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις επιλογές της διοίκησης της.



Με το εξώδικό αυτό, λένε έγκυρες πηγές, ο κ. Κονταλέξης ζητάει να πληροφορηθεί επισήμως από τις χρηματιστηριακές αρχές, εάν ο κατάλογος των μετόχων που είχε αναρτηθεί στην έκτακτη γ.σ. των μετόχων της επενδυτικής, στις 22/11/2002 στο ξενοδοχείο Εσπέρια, είχε ορισμένα σημαντικά... λάθη.

Συγκεκριμένα, ως αναφέρει, οι μέτοχοι της επενδυτικής εταιρίας, κ. Άννα Δελαπόρτα, που κατέχει 160 μετοχές και ο κ. Σταθόπουλος Χρήστος, που κατέχει 100 μετοχές, στον επίσημο κατάλογο, βρέθηκαν να κατέχουν από 160.000 και 100.000 μετοχές αντίστοιχα!!!

Επί του θέματος ο κ. Κονταλέξης, ενημέρωσε ακαριαία τη συνέλευση προκαλώντας έντονες συζητήσεις μεταξύ μετόχων και διοίκησης της Εξέλιξη. Οπότε και τέθηκε θέμα αξιοπιστίας της διαδικασίας, το οποίο όμως απορρίφθηκε από την πλειοψηφία, που ήταν με το μέρος της διοίκησης της επενδυτικής.

Ο κ. Κονταλέξης δήλωσε τότε ότι η υπόθεση θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη (προκειμένου να γίνει δικαστική καταγγελία της συνέλευσης) και απ’ ότι φαίνεται... επιμένει!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v