Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 3 2003

Ο κ. Αντωνακόπουλος και ο... Γκάντι

Τον ... Μαχάτμα Γκάντι, τον Ινδό ηγέτη και ήρωα της ”μή-βιας”, δηλαδή της παθητικής αντίστασης απέναντι στην πάλαι ποτέ βρετανική αυτοκρατορία, ανέφερε ως ”role-model” o πρόεδρος του ΟΤΕ Ελ. Αντωνακόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση της Wall Street Journal!!!

Κι αν η σοφία του κ. Αντωνακόπουλου που διανύει το 62 έτος της ζωής του, επιτρέπει μια τόσο φιλοσοφική προσέγγιση απέναντι στο management, μια άλλη αποστροφή των δηλώσεων του, σύμφωνα με την οποία ”χρειάζεται... καρτερία για να διοικείς στο χάος” εύκολα μπορεί να θεωρηθεί και ως ένα πολύ κομψό...καρφί, για τα τεκταινόμενα εντός και... πέριξ του Οργανισμού!!!

Να δούμε άν η... ”μή-βία”, η καρτερία και η ”ηγεσία δια του παραδείγματος” που ευαγγελίζεται ο κ. Αντωνακόπουλος ( σε επίπεδο management πάντα) θα έχουν τελικώς αποτέλεσμα διότι οι καιροί είναι πολύ... βίαιοι, ιδίως ”εδώ (που) είναι Βαλκάνια”

Υ.Γ.Πληροφορούμεθα οτι αρκετοί ψάχνουν εναγωνίως να πληροφορηθούν ποιές ακριβώς είναι οι επενδύσεις του ΟΤΕ στη Δημοκρατία της Τσεχίας,κατόπιν της αναφοράς του κ. Αντωνακόπουλου, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της WSJ, οτι μάλλον θα τις πουλήσει. Υπάρχουν συμμετοχές σε αυτή τη χώρα ή πρόκειται για...παρανόηση;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v