Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 23 2023

«Γκανιάν» ο Κασσελάκης για τους μπούκηδες -Νάσο (Ηλιόπουλε), στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!

«Γκανιάν» ο Κασσελάκης για τους μπούκηδες -Νάσο (Ηλιόπουλε), στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!

ΣΥΡΙΖΑ: Σάλος ξέσπασε εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ για το ολίσθημα του Στέφανου Κασσελάκη να αναφερθεί στα Κατεχόμενα ως «κρατίδιο», με τον ίδιο να απαντά εκτενώς σε απανωτές αναρτήσεις του, επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Εις εκ των «συντρόφων» που επιτέθηκε αγρίως στον φίλτατο Στέφανο, κατηγορώντας τον για άγνοια αντί του λεκτικού λάθους, ήταν ο Νάσος Ηλιόπουλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, μέλος της κεντρικής επιτροπής, αλλά και πρώην υφυπουργός Εργασίας.

 

 

Ωστόσο, ο συμπαθής κ. Ηλιόπουλος φαίνεται να ξεχνά τη δική του άγνοια, δημόσια μάλιστα, όταν απαντούσε στον Θόδωρο Σκυλακάκη ότι οι φορολογικές δηλώσεις υποβάλλονται στο… τέλος της χρονιάς. Η μήπως εκεί ήταν τελικά λεκτικό λάθος, για έναν άνθρωπο που έχει διατελέσει σε κυβερνητικές θέσεις;  

Δείτε το video στο 0:40:  

 

Μην κρίνετε λοιπόν για να μην κριθείτε ή αλλιώς, στο σπίτι του κρεμασμένου, φίλε Νάσο, δεν μιλάνε για… σχοινί γιατί θα βρεθούν μπλεγμένοι στους κόμπους.

ΥΓ: Επί τη ευκαιρία, ας θυμηθούμε και τη μνημειώδη αποχώρηση από το στούντιο του ΣΚΑΙ για ασήμαντο αφορμή, μετά τη συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις στις πρώτες εκλογές του Μαϊου.

Απολαύστε τον... 

 

ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλο φαβορί για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Νίκος Κασσελάκης, με τις στοιχηματικές εταιρίες να θεωρούν σχεδόν σίγουρη την επικράτησή του στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής.

Προφανώς οι μπούκηδες θεωρούν ότι βγαίνουν τα… κουκιά μετά και τη συμφωνία με τον Νίκο Παππά και τη δημόσια στήριξη του τελευταίου στον Στέφανο.

Ετσι, η απόδοση που δίνει η bet365 για νίκη του Στέφανου Κασσελάκη είναι στο 1,16, του Stoiximan στο 1,18 και της Interwetten στο 1,15.

Ως εκ τούτου, για τους τολμηρούς, στοιχηματικά ίσως έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το ποντάρισμα στην Εφη Αχτσιόγλου, με τις αποδόσεις να κινούνται από 4,3 έως 5!

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v