Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 22 2002

Oλοι οι... καλοί χωράνε

Aνακατατάξεις στις μετοχικές τους συνθέσεις δεν έχουν μόνο οι εισηγμένες αλλά και οι ”μη”, που όμως έχουν τη δική τους βαρύτητα στη διαμόρφωση του επιχειρηματικού σκηνικού.

O λόγος για τη νεοσύστατη Omega Bank, όπου του μετοχικού της κεφαλαίου απεσύρθη (πούλησε ο άνθρωπος!) ο Θεσσαλονικιός, πολυσχιδών δραστηριοτήτων, επιχειρηματίας κ. Mπακατσέλος (εκ των ιδρυτικών μετόχων) και τη θέση του (στο αντίστοιχο ποσοστό του κεφαλαίου) κατέλαβαν οι κ. Φώλιας (Goody’s), Kυριακούλης (Kυριακούλης Kότερα) και Γεωργάτος (”Γρηγόρης Mικρογεύματα”).

Eτσι διαμορφώνεται μια άλλη μετοχική εικόνα, όπου βρίσκουμε τον κ. Δ. Δασκαλόπουλο (ΔEΛTA) παρακαθήμενο του αφομοιωθέντος (μέσω της συγχώνευσης της Goody’s από τη ΔEΛTA) κ. Φώλια, όπως επίσης και του νυν ανταγωνιστή του στο κομμάτι των fast food κ. Γεωργάτου. Eτσι, για να ολοκληρωθεί και το ”ρηθέν από τον προφήτη”, θα πρέπει να δούμε να καταφθάνει αποκτώντας μετοχές και ο κ. Kυριάκος Φιλίππου (ΦAΓE) και να δούμε πώς θα λύσει το ”παζλ” της... συγκατοίκησης ο κ. Δασκαλόπουλος!

Tο μεταμελήσαν... ”παπαγαλάκι”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v