Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 20 2003

Το ”ευαγές” ίδρυμα του ΟΤΕ και οι ”πολεμοχαρείς”

Η ιστορία με τους βερεσέδες των εναλλακτικών προς τον ΟΤΕ για την οποία μιλήσαμε χθες φαίνεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς το θέμα αποτελεί αντικείμενο καθημερινής συζήτησης μεταξύ παραγόντων της αγοράς.

Για την εταιρία που πρώτη έδειξε –σύμφωνα με τις κακές γλώσσες- το δρόμο των... ”κανονιοβολισμών”, έχει ζητηθεί ανάκληση της άδειάς της από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, προκειμένου να διακόψει τη λειτουργία της.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που θα ...διασφάλιζε ασφαλώς το ”φέσι” (ύψους αρκετών εκατ. €) προς τον ΟΤΕ και που προφανώς λαμβάνεται κατόπιν ωρίμου σκέψεως.

Το site πάντως της... ”πολεμοχαρούς” εταιρίας συνεχίζει να διαφημίζει τα προϊόντα της, ενώ ακάθεκτη συνεχίζει και την παροχή υπηρεσιών. Περί κατάσχεσης βέβαια, ουδείς λόγος.

Κι επειδή ενός κακού, μύρια έπονται, αρκετές εταιρίες ”αποφεύγουν” να καταβάλλουν τις οφειλές τους προς τον ΟΤΕ, χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους, όπως το να αμφισβητούν για παράδειγμα τον τρόπο τιμολόγησης του Οργανισμού προς τους μεγάλους πελάτες του.

Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες η αρμόδια διεύθυνση του ΟΤΕ έστειλε προ (αρκετού) καιρού σχετική επιστολή προς την ΕΕΤΤ ζητώντας την άδεια να διακόψει την παροχή διασύνδεσης προς εταιρία.

Η απάντηση της Επιτροπής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Ο ΟΤΕ πάντως συνεχίζει να παρέχει το δίκτυό του...αφιλοκερδώς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v