Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 26 2003

Πυκνώνουν οι ερωτήσεις των αρχών, προς εταιρίες

Πολυάριθμες, ίσως και πάνω από 20 συνολικά είναι οι επιστολές που έχει αποστείλει το Χρηματιστήριο προς εισηγμένες εταιρίες, προκειμένου να διευκρινιστούν διάφορα σημεία της οικονομικής τους κατάστασης.

Μεταξύ των αποδεκτών, είναι οι ”επιτηρούμενες” εταιρίες, αλλά και πολλές άλλες. Το γεγονός ότι χθες δημοσιοποιήθηκε η απάντηση της Κορασίδης, του Εμπορικού δεσμού και της Βιοσώλ δεν σημαίνει ότι ήταν οι μόνες. Μάλλον σημαίνει ότι ήταν οι πρώτες σε... ταχύτητα αντίδρασης.

ΥΓ: Αξίζει το κόπο να διαβάσετε στη σελίδα των χρηματιστηριακών ανακοινώσεων (μπορείτε να τη δείτε και από τη σελίδα της μετοχής της ΒΙΟΣΚ) την απάντηση της ΒΙΟΣΩΛ για να δείτε πώς μια εταιρία μπορεί-ταυτοχρόνως- να μην απαντήσει σχεδόν τίποτα ουσιαστικό, αλλά και να... τραβήξει το αυτί (!) των υπηρεσιών του Χ.Α. διότι -υποτίθεται- την υποχρεώνουν να αποκαλύψει μελλοντικές ενέργειες!!!

Μιλάμε για θράσος με... περικεφαλαία, όχι αστεία!!!

Αξίζει τον κόπο να τη διαβάσετε, για να ξέρετε πώς σκέπτονται ορισμένοι έξυπνοι που δύο-τρείς ημέρες πριν λήξει η προθεσμία ανακοίνωσης, αρνούνται να δώσουν οικονομικά στοιχεία στο ΧΑ!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v