Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 1 2002

Ο αρχηγός του ναυτικού και τα όπλα του... ΧΑΑ

Ακριβείς αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον αντιναύαρχο Θεοδωρουλάκη, αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, να παραιτείται αντιδρώντας σε λίστα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, για τις κρίσεις αξιωματικών.

Μεσούσης λοιπόν της κρίσης που δημιούργησαν οι.. ”κρίσεις” αξιωματικών,(άλλο ένα πρόβλημα για το... προβληματικό ”προφίλ” της κυβέρνησης, αφου ο παραιτηθείς ήταν Αρχηγός Στόλου επι τριετία και μετά Α/ΓΕΝ επί ένα χρόνο), ανακοινώθηκαν οι τελευταίες αγορές εξοπλισμών για τις οποίες μπορείται να διαβάσετε αναλυτικά στο ειδησεογραφικό τμήμα του euro2day.gr

Περιορίζομαι να σημειώσω οτι οι σχετικές αποφάσεις προσπαθούν να τηρήσουν τις ισορροπίες μεταξύ αμερικανικών και ευρωπαϊκών συμφερόντων αλλά και το γεγονός οτι ωφελημένες εμφανίζονται δύο εισηγμένες.

Η ΜΕΤΚΑ του ομίλου Μυτιληναίου,(που ανέβηκε σήμερα κατα 4,6%) παρέα με την ”αδελφή” , πλην όμως μη εισηγμένη ΕΛΒΟ, διοτι απο κοινού αναλαμβάνουν τουλάχιστον το 15% της αξίας του προγράμματος των αρμάτων Leopard.

Και η ΑXON του κ.Λιακουνάκου,( άνοδος κατα σχεδόν 18%) καθότι αντιπροσώπεύει, ως γνωστον, ισχυρά ”εξοπλιστικά” συμφέροντα.Τώρα για ποιό ακριβώς λόγο κατέγραψε άνοδο κατα 10-11% και η ”ομόσταυλη” Euromedica, αδυνατώ να σας τεκμηριώσω.

Ισως λόγω της προηγηθείσας ...διολίσθησης που επέφερε απανωτά αρνητικά ”ρεκόρ” και οδήγησε στη σωρευτική καταγραφή απωλειών της τάξεως του 1/3 της συνολικής της αξίας μέσα σε ένα τρίμηνο, ακόμη και συνυπολογιζόμενης της σημερινής ανόδου!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v