Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 7 2003

O κ. Φέσσας, το πακέτο και ο.... ”ιταλός”

Τελικά, μας λύθηκε η απορία για το περίεργο ”πακέτο” στην Infoquest, εκείνο που έγινε προ ολίγων ημερών στο… +12% από την τότε τρέχουσα τιμή της μετοχής.

Ένα πακέτο περίπου 1 εκατ. τεμαχίων, που προβλημάτισε μεν –πρόσκαιρα -τους δημοσιογράφους, δεν έδειξε όμως να ενδιαφέρει καθόλου τους… επαγγελματίες της αγοράς. ”Και ποιος… ασχολείται;”, ήταν το, αναμφισβήτητα… κακεντρεχές, σχόλιο ενός εξ αυτών προς το Χαμαιλέοντα!!

Ως αποδείχθηκε είχαν δίκιο. Τσάμπα κουράστηκαν ορισμένοι συνάδελφοι να αναζητούν – χωρίς να αλιεύσουν άλλωστε και κάποια συγκεκριμένη πληροφόρηση- τον κ. Θεόδωρο Φέσσα, εις τας… παραλίας στας οποίας ελέχθη ότι βρισκόταν.

Το πακέτο πουλήθηκε με διαφορά 12% σε σχέση με την τότε τιμή, από offshore εταιρία συμφερόντων του στον…ίδιο.

O Χαμαιλέων, πάντως είναι σίγουρος ότι οι λοιποί επενδυτές της Infoquest θα προτιμούσαν ο βασικός μέτοχος και γενικός ”κουμανταδόρος”, να αγόραζε μετοχές της εταιρίας από την ”ελεύθερη αγορά” κι όχι από εταιρίες συμφερόντων του (δηλαδή από τη μία…τσέπη στην άλλη). Κι ας μην έδινε βρε αδελφέ και 12% premium.

ΥΓ: Το ραντεβού του κ. Φέσσα με τον ”ιταλό” που έχει επώνυμο... γλωσσοδέτη, πήγε άραγε καλύτερα από τα ραντεβού που είχαν προηγηθεί με τους ”τσιπρίους”; Στην ουσία, κρατική εταιρία είναι κι αυτή άλλωστε, γιατί να μην προκύψει κάποια καλή ”προοπτική” στη… σχέση. Τόση προσπάθεια έχει γίνει από τους δύο φίλους του, να πάει χαμένη;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v