Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 22 2003

Χατζηκρανιώτης: ”Ζούγκλα” έγινε κι ο... Τύρναβος

Δικαιώθηκε ο Χαμαιλέων για το σχόλιο της Δευτέρας, που προανήγγειλε ότι ”κάτι τρέχει” με την έκτακτη συνέλευση της Χατζηκρανιώτης.

Χοντρός, αγαπητοί αναγνώστες, ο... τσαμπουκάς στον Τύρναβο!!! Και μάλιστα εμφύλιος, αφού το ένα τμήμα της οικογενείας Χατζηκρανιώτη, βρίσκεται αντιμέτωπο με το άλλο.

Η μία πλευρά (που έχει το 52% και την διοίκηση) υποστηρίζει ότι δεν τρέχει τίποτα κι ότι η έκτακτη συνέλευση ”για τον έλεγχο της πορείας της εταιρίας”, αναβλήθηκε για... τυπικούς λόγους.

Η άλλη όμως (που έχει περίπου 25%) ισχυρίζεται ότι συμβαίνουν ”πράματα και θάματα” με εκείνους που έχουν ”το μαχαίρι και το καρπούζι” στα χέρια τους. Γι αυτό και ζητά επίσημες απογραφές, ενώ εκτοξεύει βαριές κατηγορίες για την πώληση ενός ακινήτου στην Καλαμάτα και το ύψος του τιμήματος που ”πέρασε” τελικά στην εταιρία.

Οι ίδιοι, λένε ακόμη, ότι τους πέταξαν έξω από τα γραφεία της εταιρίας την ώρα της συνέλευσης, ως εκπρόθεσμους, ενώ δεν ήταν.

Προφανώς θα υπάρξει και συνέχεια στη ”ζούγκλα του Τυρνάβου”, όχι μόνον στην τακτική συνέλευση, αλλά και πέραν αυτής, στις δικαστικές αίθουσες.

Ετσι τουλάχιστον λέει η μειοψηφία, κι εμείς αναμένουμε τις εξελίξεις, όπως και οι μικρομέτοχοι της εταιρίας που πρέπει να είναι αρκετές... χιλιάδες (!) από την εποχή της δημόσιας εγγραφής...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v