Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 26 2008

Η Intralot και τα κέρδη από τον ΟΠΑΠ εξωτερικού!

Η Intralot και τα κέρδη από τον ΟΠΑΠ εξωτερικού!
Οι διθυραμβικές ανακοινώσεις της διοίκησης της Intralot, όποτε δημοσιοποιούνται αποτελέσματά της, συνεχίζονται κατά... πάγια τακτική!
 
Τις προάλλες, στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 2007, η εταιρία μάς επισήμανε (κι αυτό κατά πάγια τακτική της) ότι από τα 835,49 εκατ. ευρώ του τζίρου της οι διεθνείς δραστηριότητες συνεισέφεραν το 82,8%!

Εντυπωσιακό, ε;

Αν λάβουμε όμως υπόψη το γεγονός ότι η περιβόητη σύμβαση ανάθεσης με τον ΟΠΑΠ τιμολογείται κατά ένα μεγάλο μέρος της μέσα από θυγατρικές της Intralot από Μάλτα και Κύπρο (για λόγους φορολογικούς για την εταιρία), τότε ποια είναι τα πραγματικά έσοδα από το εξωτερικό;

Χρησιμότερο στοιχείο θα ήταν να μας έλεγε ο εικονιζόμενος στη φωτό κ. Αντωνόπουλος ποιο είναι το ποσοστό που συνεισέφεραν οι διεθνείς δραστηριότητες (όχι το μαϊμουδένιο «εξωτερικό») στα κέρδη (ενοποιημένα παρουσιάστηκαν ως 112,3 εκατ. ευρώ έναντι 104,5 εκατ. ευρώ του 2006), αλλά... λησμόνησε να μας πληροφορήσει

Κυριακή κοντή γιορτή όμως.
 
Αύριο Πέμπτη, ο ΟΠΑΠ έχει προγραμματίσει να ανακοινώσει αποτελέσματα και (ξανά κατά πάγια τακτική) εκεί εμφανίζονται τα ποσά που έδωσε στην Intralot την προηγούμενη χρονιά.
 
Έτσι θα διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι πόσο συνεισφέρει ο ΟΠΑΠ στους τζίρους της Intralot και πόσο (με προσέγγιση) στα κέρδη της.

Κι αυτό που λένε κάποιες... κακές γλώσσες, ότι κάθε φορά που ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της Intralot θα πρέπει ο κ. Αντωνόπουλος να πηγαίνει στο πλησιέστερο... ξωκλήσι ν' ανάβει ένα κερί για την υγεία και τη μακροημέρευση του (αποπεμφθέντος) κ. Σωτ. Κωστάκου, μάλλον κοντά στην αλήθεια βρίσκεται.

Υ.Γ.: Αλήθεια, από ΠΟΥ έρχονται τα κέρδη της Intralot εκτός από Ελλάδα και Τουρκία; Από τις τέσσερις αμερικανικές πολιτείες, από τη Νότιο Αφρική, την Ταϊβάν, τη Ρωσία, την Ιταλία; Από πού;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v