Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 12 2003

Τα ”παγανιστικά” σχέδια και οι ”ανθρωποθυσίες”

Τώρα τελευταία διαρρέουν κάποιες πολύ περίεργες φήμες. Φήμες που κάνουν λόγο για μια επικείμενη απόπειρα ”εξαγνισμού” του κυβερνώντος κόμματος, από το ”αμαρτωλό” παρελθόν του Χρηματιστηρίου τη περίοδο 1999-2000, με τρόπο μάλλον... παγανιστικό, καθώς περιλαμβάνει ”θυσίες” προσφιλών προσώπων.

Κάποιοι... ψιθυριστές, υποστηρίζουν ότι ενόψει μιας μακράς και επίπονης προεκλογικής περιόδου, τίθεται θέμα ”προσώπων”, εκ μέρους των... ”αλώβητων”. Και δεν τίθεται θέμα ακραιφνώς πολιτικών προσώπων, όπως ίσως θα υποθέτατε, αλλά υπό την ευρεία έννοια.

Ποιοί θα μπορούσαν να ”θυσιαστούν” προς χάριν αυτού του χρηματιστηριακού εξαγνισμού; είναι η επόμενη... απορία.

Κάποιοι που μάλλον έχουν επιτελέσει τον... ιστορικό τους ρόλο είναι η απάντηση, μια απάντηση που με διαφορετικό τρόπο, κολλάει ”γάντι” σε τρία πρόσωπα που ”σφράγισαν” την περίοδο 1999-2000. (Αλήθεια το θυμάστε το... ”Ιππικό” σε κάτι πρωτοσέλιδα;)

Οσο για το ποιός παίζει το ρόλο του ”μάγου” στα συγκεκριμένα παγανιστικά σχέδια, δεν έχετε παρά να αναζητήσετε, εκείνον που ως διά... μαγείας έσπευσε πρόσφατα να αποκηρύξει συλλήβδην τους αμαρτωλούς επιχειρηματίες, μια μόλις μέρα πριν ”σκάσει” το θέμα που ενέπλεξε (έστω και λόγο... βλακείας) επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα, δημιουργώντας έντονους κραδασμούς στην κυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v