Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 17 2003

Ο κύκλος της αλλαγής στα... ”πόστα” (update)

Εμείς επιμένουμε και κάνουμε update το σχόλιο της στήλης με την προσθήκη δεύτερου ”υστερόγραφου”:

Τώρα που πέρασε το ”κύμα” των αλλαγών στο Εκτελεστικό Γραφείο και το...”σοκ” των μη-αλλαγών στην κυβέρνηση, δέον εστί όπως προετοιμαζόμαστε για νέο κύκλο κυβερνητικών αλλαγών, αυτή τη φορά σε κατώτερα, πλην όμως ιδιαιτέρως ουσιαστικά, πόστα. Αλλαγές που ίσως πραγματοποιηθούν ”ντάλα καλοκαίρι” αντί να αναβληθούν για τον Σεπτέμβριο.

Ετσι τουλάχιστον λένε πληροφορίες του Χαμαιλέοντα, κατά τις οποίες έχουν ήδη αρχίσει τα... στοιχήματα για αρκετές ΔΕΚΟ, κάποιες τράπεζες κι άλλες νευραλγικές... ”καρέκλες”.

Βεβαίως, τελευταίες εξελίξεις δικαστικής μορφής, οι οποίες και εντυπωσίασαν, μάλλον δεν ευνοούν αλλαγές σε ένα συγκεκριμένο κι εξαιρετικά σημαντικό πόστο (της αγοράς) για το οποίο πάρα πολλά είχαν ακουστεί πολύ πριν λήξει η Προεδρεία της Ε.Ε.

ΥΓ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε πρόσωπα τα οποία έχουν περάσει άνω της μίας τετραετίας σε συγκεκριμένα ”πόστα”. Είναι πολύ πιθανόν να απομακρυνθούν με την αιτιολογία ότι ”έκλεισαν τον κύκλο τους”, έστω κι αν οι πραγματικές αιτίες είναι διαφορετικές.

ΥΓ2: Υπάρχει όμως κι ένα πρόσωπο που αναμένεται να κλείσει τον κύκλο του πολύ ενωρίτερα της τετραετίας, γεγονός άλλωστε συνηθισμένο κι από τους προηγούμενους κατόχους της ίδιας καρέκλας!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v