Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 1 2003

Σήμερα αύριο, βαράνε οι ”καμπάνες”... λυπητερά!

Σήμερα ή το πολύ αύριο αναμένεται, εκτός πολύ σημαντικού... απροόπτου, να χτυπήσουν οι ”καμπάνες” για κάποια ”λόμπι”, καμπάνες για τις οποίες έγκαιρα σας προειδοποίησε ο ”Χαμαιλέων”.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν μια πλήρη... σειρά φυσικών και νομικών (εισηγμένων) προσώπων, πολύ γνωστών στο επενδυτικό κοινό και ιδιαίτερα στους ”λάτρεις” της περιφέρειας, να εμπλέκονται στις ”καμπανοκρουσίες”, ενώ ιδιαίτερη μνεία γίνεται και σε μια τετράδα (!) χρηματιστηριακών εταιριών.

Βασική κατηγορία η ”χειραγώγηση”.

Λέγεται μάλιστα ότι οι βαριές κατηγορίες έφεραν τουλάχιστον μια εξ αυτών στο ”κατώφλι” της ανάκλησης αδείας. Το αν πέρασε τελικώς το... κατώφλι, θα το μάθουμε φαντάζομαι λίαν συντόμως.

Από την πλευρά τους οι ”θιγόμενοι”, οι οποίοι γνωρίζουν, όπως αντιλαμβάνεστε, τα... τεκταινόμενα, φέρονται να δίνουν τη δική τους ”μάχη” στο παρασκήνιο.

Μέρος αυτής της ”μάχης” φημολογείται ότι αποτελεί και η -σχετική- αποχή ορισμένων από τις συναλλαγές, που όπως και να έχει επηρεάζει τους συνολικούς τζίρους του ”μαγαζιού”.

Αλλωστε το θέμα του ”τζίρου” και της ”επίδειξης... σημαίας” θεωρήθηκε επί μακρόν ισχυρό σημείο κάποιων ομάδων που κάνουν συστηματικά ”παιχνίδι” στο ταμπλό.

Το ερώτημα περί του ποιος θα ”νικήσει” έστω και στα...… σημεία, σε αυτή τη μάχη που έχει πολλά στοιχεία ”γοήτρου” (κατόπιν και των διαρροών που υπήρξαν), δεν μπορεί βεβαίως παρά να απαντηθεί... εγγράφως.

Κι έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε, λένε κάποιοι -ίσως με μια δόση υπερβολής- τι είδους χρηματιστήριο θα έχουμε στο εγγύς μέλλον.

Αυτό που διαβιβάζεται πάντως από αρμόδιους κύκλους, έχει τη σημασία του, γι’ αυτό και το επαναλαμβάνουμε, είναι ότι οι ”καμπάνες” αυτές θα αποτελέσουν απλώς την... αρχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v