Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 21 2003

ΔΑΡΙΓΚ: Έπεσε το... ”γεφύρι της Άρτας”

Ούτε ”με τις πολλές” κατάφερε τελικά η ΔΑΡΙΓΚ να κάνει την αύξηση κεφαλαίου που είχε προαναγγείλει, γεγονός που δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι αποτέλεσε… έκπληξη, αφού οι προσπάθειες θύμιζαν το γεφύρι της Άρτας.

Αν δε μας απατά η μνήμη μας, αυτή ήταν η τρίτη συνέλευση για το ίδιο θέμα. Η οποία τελικώς αποφάσισε... αναγκαστικά να μην προχωρήσει, αφού ούτε οι τράπεζες δέχονταν κεφαλαιοποίηση χρεών, ούτε ”στρατηγικός” προέκυψε, όπως άλλωστε πολλοί ανέμεναν στην αγορά.

Το πιο ενδιαφέρον σημείο της σχετικής ανακοίνωσης της ΔΑΡΙΓΚ είναι βέβαια εκείνο στο οποίο αναφέρεται ότι το διοικητικό συμβούλιο καλείται τώρα να ”επεξεργαστεί” τις προτάσεις που υπέβαλαν οι πιστώτριες τράπεζες και να ψάξει εκ νέου για… στρατηγικό.

Αναμένοντας λοιπόν εντός ολίγων ημερών τα αποτελέσματα 9μήνου της εταιρίας, δεν μπορούμε να το αρνηθούμε ότι μας… ”τρώει” η περιέργεια να μάθουμε αυτές τις προτάσεις, μιας και δεν αποκλείεται να αποδειχθούν άκρως ζωτικής σημασίας για την επιβίωση της εταιρίας, αλλά και καθώς προσέξαμε την τοποθέτηση στελέχους της Γενικής Τράπεζας στο Δ.Σ. της εταιρίας.

Στο μεταξύ βέβαια η μετοχή έχει κατρακυλήσει στα €0,49, αρκετά κοντά δηλαδή στο χαμηλό 52 εβδομάδων (€0,36) και πολύ μακριά από το αντίστοιχο υψηλό των €1,99.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v