Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 30 2002

Οι ”κυνηγοί” των... σαλονιών

Για τον κ. Jean-Pierre Cuoni, δεν έχετε ακούσει τίποτα εκτός κι αν περιλαμβάνεστε στην λίστα υποψηφίων πλουσίων (όταν λέμε ”πλουσίων”, εννοούμε ΠΛΟΥΣΙΩΝ) που έχουν μπόλικα διαθέσιμα για να τα εμπιστευτείτε στην διαχείρισή του. Αν καταλάβατε καλά, ο εν λόγω κύριος ειναι επαγγελματίας διαχειριστής κεφαλαίων πλουσίων, μ’ άλλα λόγια, ένας wealth manager.

Βέβαια, θα πείτε, έχει πήξει ο κόσμος τελευταία απο αυτοαποκαλούμενους ”investment bankers”, ”asset managers” και άλλα συναφή (μόνο ο διπλανός σας ΕΛΔΕάρχης δεν έχει ακόμα αποκτήσει τον τίτλο!) αλλά ο κ. Cuoni, έχει μια ιδιότητα διευκρινιστική του ότι σήμερα κοτζάμ site σαν το ημέτερο, ασχολείται μαζί του: ειναι επικεφαλής της EFG Private Bank που έχει υπο διαχείριση κάπου 5 δις. δολάρια και ο χριστιανός πασχίζει παντί τρόπω να τα αυγατίσει.

Το ενδιαφέρον ειναι ακριβώς η μεθοδολογία που ακολουθεί (υπο την αιγίδα του κ.Σπύρου Λάτση) και που θα επρεπε να ειχαν μελετήσει και οι ημεδαποί (φιλόδοξοι) investment bankers και asset managers. Αλλά επειδή ο χώρος δεν ειναι αρκετός για να την περιγράψουμε.

Με το αντίτιμο του ενός ευρώ μπορείτε να τα πληροφορηθείτε διαβάζοντας τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στη τρέχουσα εκδοση του ”ΜΕΤΟΧΟΥ” (απ’ όπου και τα εδώ υψηλόβαθμα στελέχη της αδελφής EFG Eurobank-Ergasias επίσης θα πληροφορηθούν). Παρεπιπτόντως ένα ευρώ ειναι η τιμή πώλησης της εφημερίδας, το κείμενο ειναι τζάμπα...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v