Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 23 2008

Επειδή και η... φτώχια θέλει καλοπέραση!

Επειδή και η... φτώχια θέλει καλοπέραση!
Πόσο λέτε να πεισμώσει η επικαιρότητα που οι γιορτές είναι τελικά εδώ; Ο Χαμαιλέων κλείνει προβληματισμένος τα τερματικά και θυμάται ότι τα Χριστούγεννα απέχουν δυο βήματα.

Ευτυχώς όσους από εμάς η επικαιρότητα, το... ξύλο στις αγορές και γενικώς οι ασχολίες της περιόδου θα μας κάνουν να ψάχνουμε τα (λιγότερο ή περισσότερο) απαραίτητα την... τελευταία στιγμή, υπάρχει το In2life.gr που μας έχει έτοιμες λύσεις

Η ομάδα του Ιn2life.gr διάλεξε δώρα για την εκλεκτή της καρδιάς μας, για τους απογόνους αλλά  και για εμάς τους ίδιους, βρήκε ενδιαφέρουσες επιλογές για να περάσουμε το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, έψαξε προσεκτικά  τις εκδηλώσεις στις ελληνικές πόλεις, για να... γουστάρει και το πιτσιρίκι, και διαλέξε αρκετά κρασιά για όλα τα γούστα. 

Αν υπήρχε δείκτης εορταστικής ατμόσφαιρας ίσως θα ήταν και αυτός στο limit down. Αλλά πρώτον όπως και να το κάνουμε, Έλληνες είμαστε - δεν μας παίρνει εύκολα από κάτω. Και δεύτερον, στην εορταστική διάθεση όλοι μπορούμε να είμαστε... θεσμικοί. 

Γι' αυτό, άλλωστε, όλο και κάτι θα "ψωνίσουμε" και φέτος!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v