Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 9 2002

Η ”κατάβαση” της κας Ζηνοβίας

Η αγαπητή μας κα Ζηνοβία (μία είναι η κα Ζηνοβία για τους πολυπληθείς θιασώτες των fashion stocks) κατήλθε του ”σκαλοπατιού” του 10% (αξιοσημείωτη ένδειξη για τους ειδήμονες του ασανσέρ των ποσοστών). Τι να σημαίνει άραγε αυτή η ”κατάβαση” της κας Ζηνοβίας;

Μήπως αποτελεί μία υπαινικτική κίνηση για τις συγχωνεύσεις στο δίκτυο της λιανικής της εισηγμένης Connection ή απλώς ρευστοποιεί για να έχει λίγα ψιλά στο luxury πορτοφόλι της προκειμένου να επενδύσει στην προσωπική της συλλογή ενδυμάτων, υποδημάτων και λοιπών αξεσουάρ; Και πέραν όλων αυτών, μήπως πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα ο μέτρ Σταύρος; Σε αναμονή...

Υ.Γ: Ας σοβαρευτούμε... Η κα Ζηνοβία εξελίσσεται σε πραγματικό trader του ”χαρτιού”. Γιατί, τι άλλο να σημαίνει όταν η κα Ζηνοβία ρευστοποιεί στις 3 Απριλίου ένα μικρό μέρος του πακέτου των μετοχών που είχε αγοράσει στις 28 Μαρτίου. Στην συνεδρίαση αυτής της ημερομηνίας η κα Ζηνοβία πήγε από το 6,65% στο 10,39% των μετοχών της Connection.

Αλλά, στην ανακοίνωση που εστάλη στις χρηματιστηριακές αρχές και δόθηκε στην δημοσιότητα στις 5 Απριλίου, η κα Ζηνοβία εμφανίζεται να κατέχει στις 3 Απριλίου (ημερομηνία που πραγματοποιεί και νέα συναλλαγή) ποσοστό μετοχών 10,26%.

Κι από αυτό το ποσοστό ”πέφτει” στο 9,59%. Ελάχιστες αποκλίσεις θα πείτε, αλλά οι αποκλίσεις είναι αποκλίσεις. Και δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται ανάμεσα σε δύο συναλλαγές της κας Ζηνοβίας. Το ίδιο συνέβη και στην ανακοίνωση της 4ης Απριλίου που αφορούσε συναλλαγή της 28ης Μαρτίου, σε σχέση με την ανακοίνωση της 22ης Μαρτίου που αφορούσε συναλλαγή της 20ης Μαρτίου.

Στη μία η κα Ζηνοβία κατέχει το 5,04% και στην άλλη το 6,65%, δίχως μεταξύ των δύο ημερομηνιών να υπάρχει καμία άλλη ανακοίνωση αγοροπωλησίας. Για τους δύσπιστους υπάρχει και το αρχείο των χρηματιστηριακών ανακοινώσεων (www.ase.gr).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v