Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 3 2004

Βερνίκος: Γιώργος κερνάει, Γιώργος πίνει!

Από τα 2,5-2,6 ευρώ η μετοχή της Βερνίκος Κόττερα έχει βρεθεί σε διάστημα μερικών ημερών στα 1,75 ευρώ.

Προφανώς η αγορά προεξοφλεί με... ιδιόρυθμο τρόπο την έκβαση των συγκινητικών προσπαθειών του ιδίου του κ. Γ. Βερνίκου να ενισχύσει την εταιρία, προσδίδοντάς της νέες δραστηριότητες στον αγροτικό τομέα, έστω κι αν αυτό απαιτήσει μια προσώπική ”θυσία”, την πώληση δηλαδή ορισμένων εκ των πολυτελών σκαφών που αποτελούν τη βασική δραστηριότητα της εταιρίας στον... ίδιο.

Αυτό όμως δεν πρέπει να τον απασχολεί. Όλοι οι ”προχωρημένοι” και ”πεφωτισμένοι” άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα... κατανόησης από τους γύρω τους.

Περισσότερο θα πρέπει να τον απασχολήσουν ορισμένες λεπτομέρειες, ομολογουμένως ολίγον βαρετές για ”οραματικούς” ανθρώπους, όπως ας πούμε οι ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ με τις οποίες θα αγοράσει τις θυγατρικές της εισηγμένης εταιρίας, οι οποίες και αναμένεται να αποτελέσουν σύντομα αντικείμενο ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΗΣ έρευνας.

Αλλους πάλι τους απασχολεί ιδιαιτέρως έντονα ο λόγος για τον οποίο ο ”στρατηγικός επενδυτής” της εταιρίας κ. Λεβεντάκης μείωσε το ποσοστό του μέσα στον Φεβρουάριο.

Κι άλλους τους απασχολεί το...διαδικαστικό μέρος της όλης υπόθεσης.

Μεταξύ των τελευταίων συγκαταλέγονται και όσοι έχουν προσέξει ότι τα ποσοστά των παρισταμένων στην τελευταία συνέλευση (που έγινε νωρίτερα απ’ ό,τι είχε ανακοινωθεί μέσω του ΕΡΜΗΣ) είναι ίδια με τα ποσοστά που ελέγχει ο ίδιος ο κ. Γιώργος Βερνίκος, η κόρη του Μαρίνα (που ενεργεί συντονισμένα με τον πατέρα της) και ο κ. Γιώργος Λεβεντάκης.

Αυτο κι αν είναι... ”Γιώργος κερνάει και Γιώργος πίνει”!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v