Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 6 2009

Κεφαλαιαγορά: Τα ονόματα που παίζουν στο νέο ΔΣ

Κεφαλαιαγορά: Τα ονόματα που παίζουν στο νέο ΔΣ
Την ερχόμενη εβδομάδα, εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθούν τα ονόματα για το νέο -επταμελές- Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το οποίο βάσει της τελευταίας ρύθμισης ορίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από την αρμόδια υπουργό.

Πρόεδρος θα είναι ο κ. Αναστάσιος Γαβριηλίδης, ενώ για τις θέσεις των αντιπροέδρων ακούγονται έως στιγμής έντονα δύο ονόματα. Το ένα όνομα είναι της κ. Αγγελικής Πετρουλάκη, γνωστής από την ενεργό υπηρεσία της σε διάφορα πόστα του χώρου, που της δίνουν ευρεία γνώση του αντικειμένου.

Το άλλο όνομα είναι του κ. Παντελή Λάμπρου, για τον οποίο η στήλη άκουσε καλά λόγια, παρότι το γνωστικό του αντικείμενο (μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών) δεν φαίνεται να ταιριάζει και πολύ στη θέση.

Πάντως, ανήκει στον χρηματιστηριακό χώρο, ως πρώην διευθυντής αγορών και νυν διευθυντής ανάπτυξης προϊόντων του Χ.Α.

"Σίγουρος" εκ… θέσεως θα πρέπει να θεωρείται για το Δ.Σ. ο πρόεδρος του Χ.Α. κ. Σπύρος Καπράλος (σ.σ.: έχει προταθεί μαζί με τους κ. Λαζαρίδη και Μάναλη εκ μέρους του Χ.Α.), ενώ ο κ. Γιάννης Γούσιος ακούγεται ότι θα εκπροσωπήσει την Τράπεζα της Ελλάδος.

Y.Γ.: Ακούσαμε κι άλλο ένα όνομα που αν πράγματι περάσει στο Δ.Σ. θα είναι ευχάριστο, καθώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει τεράστια πείρα στο χώρο της Κεφαλαιαγοράς, ενώ η τοποθέτησή του θα εξέφραζε και συνέχεια πολλών ετών στους κόλπους της Επιτροπής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v