Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 12 2009

ΑΤΕ: Τα παράλογα μιας... απεργίας

ΑΤΕ: Τα παράλογα μιας... απεργίας
Πού ακούστηκε αυτό! Η ΟΤΟΕ ζητά από την ΑΤΕ... "οικονομική ενίσχυση" του Ταμείου Υγείας των εργαζομένων στην τράπεζα και επειδή η ΑΤΕ την αρνείται (όπως άλλωστε ειναι αναφαίρετο δικαίωμά της και μάλιστα υποχρέωσή της να μη διασπαθίσει στους τέσσερις ανέμους τα χρήματα των μετόχων της) η ΟΤΟΕ προκήρυξε... 48ωρη απεργία στην τράπεζα για τις 12 και τις 13 Μαΐου!

Είναι από τα πρωτάκουστα και δείχνει το μέγεθος του θράσους των κομματικά υποκινούμενων συνδικαλιστών στις μέρες μας που, εις πείσμα πάσης λογικής, αρνούνται να δεχτούν τα αυτονόητα.

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

Η ΑΤΕ είναι καθ' όλα συνεπής στις υπέρ του συγκεκριμένου ταμείου της οικονομικές της υποχρεώσεις. Για λόγους των οποίων τις λεπτομέρειές αγνοούμε (πάντως η "κακοδιαχείριση" είναι ένας από αυτούς) οι συνδικαλιστές ζητούν... οικονομική ενίσχυση.

Ωραία, παράνομο δεν είναι να ζητάς. Ο κ. Μηλιάκος ως θεματοφύλακας των συμφερόντων της εισηγμένης ΑΤΕ δεν δίνει ευρώ τσακιστό. Αποτέλεσμα: με το "έτσι θέλω" οι της ΟΤΟΕ πάνε να κατεβάσουν τα ρολά (μήπως και πειστούν οι διοικούντες την τράπεζα να υπακούσουν τα αιτήματα).

Όμως, εκτιμούμε ότι οι εργαζόμενοι και γενικά ο κόσμος έχει κουραστεί από τα παράλογα στους χώρους εργασίας τους που ενισχύουν την απαισιοδοξία της καθημερινότητας και όπως συνέβη και την προηγούμενη φορά, έτσι και τώρα οι εργαζόμενοι στην ΑΤΕ θ’ αγνοήσουν τις παραινέσεις των συνδικαλιστών τους.

Αλήθεια, για τα περί "κακοδιαχείρισης" στο ταμείο μήπως έφτασε η ώρα να πληροφορηθούμε τις λεπτομέρειες;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v