Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 27 2004

ΒΕΡΝΙΚΟΣ και … virtual reality!!!

Σε τροχιά ανόδου βρίσκεται ξανά το τελευταίο διάστημα η μετοχή της ΒΕΡΝΙΚΟΣ με τις φήμες να οργιάζουν ότι πρόκειται να κλείσει το… μεγάλο deal!!!

Mόνο που οι δηλώσεις του ιδίου του κ. Βερνίκου για το πώς πάει η εταιρία του (δηλώσεις ενώπιον της γενικής συνέλευσης που έχουν καταγραφεί), αλλά και τα οικονομικά στοιχεία της εκκοκκιστικής εταιρίας του εμφανιζόμενου ως ”στρατηγικού εταίρου” κ. Λεβεντάκη (τα οποία μνημονεύτηκαν προχθές και σε άρθρο κυριακάτικης εφημερίδας για την κρίση στον εκκοκκιστικό κλάδο), καμία αισιοδοξία δεν εμπνέουν.

Αντιθέτως υπάρχουν πολλοί που μιλούν για καθαρόαιμο virtual reality show!

Στην ουσία, με βάση τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί, πρόκειται για έμμεση εισαγωγή της εταιρίας του κ. Λεβεντάκη και ταυτόχρονα μάλλον πρόκειται για... εξαγωγή του κ. Βερνίκου από τη Σοφοκλέους.

Το πώς και γιατί ανεβαίνει λοιπόν η συγκεκριμένη μετοχή με βάση αυτή την προσδοκία, μάλλον θα πρέπει να ερευνηθεί από… ειδικούς. Τώρα… ψυχολόγοι θα είναι, καμιά άλλη πιο ”πρακτική” ειδικότητα και… αρμοδιότητα θα έχουν, δεν το ξέρουμε.

ΥΓ: Αλήθεια απέδωσαν τελικά οι…γύρες στην πιάτσα για να βρεθούν τα απαραίτητα… ”μπικικίνια”; Παράξενο μας φαίνεται, διότι το να λες ”έχουμε το ένα θέλουμε τα άλλα… δύο-τρία” δεν κάνει καθόλου μα καθόλου καλή εντύπωση στη σημερινή αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v