Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 2 2009

ATTIKAT: Aς είναι καλά η ΓEK και ο Άγιος

ATTIKAT: Aς είναι καλά η ΓEK και ο Άγιος
Η μείωση του ανεκτέλεστου υπολοίπου των έργων της στο ποσό των 210 εκατ. ευρώ δεν φαίνεται να πτοεί την ΑΤΤΙΚΑΤ, σε αντίθεση με αρκετές άλλες μικρομεσαίες τεχνικές εταιρίες που -όπως είναι φυσικό- έχουν θορυβηθεί από τη συρρίκνωση του κατασκευαστικού τους αντικειμένου και πλέον θέτουν ανοιχτά θέμα επιβίωσης.

Ο λόγος: Η ΑΤΤΙΚΑΤ υπολογίζει πως σύντομα θα εξασφαλίσει μια σειρά υπεργολαβίες από τον όμιλο της ΓΕΚ κατά μήκος της Ιονίας Οδού και του αυτοκινητοδρόμου κεντρικής Ελλάδας (Ε65), ενώ προφανώς θα αναλάβει και την κατασκευή του συγκροτήματος Alsity στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις ιστιοπλοΐας του Αγίου Κοσμά που θα υλοποιήσει η εισηγμένη Παρνασσός, επιχείρηση που είναι επίσης συμφερόντων του κ. Παναγιώτη Πανούση.

Η επένδυση στον Άγιο Κοσμά θα είναι ύψους 150 εκατ. ευρώ και οι κατασκευαστικές εργασίες εκτιμάται πως μπορούν να ξεκινήσουν εντός του 2009. Αν όλα εξελιχθούν όπως τα υπολογίζει η διοίκηση της ΑΤΤΙΚΑΤ, τότε η εισηγμένη κατασκευαστική θα εξασφαλίσει άκοπα αντικείμενο εργασιών για τα επόμενα δύο - τρία χρόνια...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v