Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 24 2004

UBS-Citi: Οι μαγικές κινήσεις των… ”οίκων”

Τελικά τόσο η UBS όσο και η Citigroup κατάφεραν με τις εκθέσεις τους να βρεθούν στο επίκεντρο της... δημοσιότητας. Η πρώτη για την άκρως ”αβανταδόρικη” έκθεση της για την Eμπορική και η δεύτερη για την άγρια υποβάθμιση που έκανε στον ΟΤΕ.

Δι αμφοτέρας συζητείται ευρέως ότι ”κυνηγούν” δουλειές με... φούντες πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην ψωροκώσταινα.

Κι αν για τη UBS λέγεται από… κακοπροαίρετους ότι ψάχνει να βρει deal με αντικείμενο μετοχές της Εμπορικής, για την Citigroup λέγονται πολύ πιο ”χοντρά” πράγματα.

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που κυκλοφορούν, ότι ο εν λόγω ξένος οίκος έχει ”νταραβέρια” συμβουλευτικής μορφής τόσο με την Telefonica στην Ισπανία, όσο και με την KPN στην Ολλανδία (αμφότερες φέρονται να είχαν εκδηλώσει παλαιότερα ”στρατηγικό ενδιαφέρον για τον ελληνικό οργανισμό τηλεπικοινωνιών) κι ότι προσπαθεί να προωθήσει deal στρατηγικής φύσεως με αντικείμενο τον ΟΤΕ, σε κάποια εκ των δύο- με πρώτη προτίμηση τους ισπανούς- τότε θα γίνει μεγάλο ”σούσουρο”.

Διότι ως γνωστόν όσο πέφτει η…τιμή (πωλήσεως) τόσο αυξάνει το ενδεχόμενο ενός deal με... δύσκολους αγοραστές !!!!

ΥΓ: Το κλιμάκιο της Citigroup που επισκέφτηκε την ηγεσία του ΟΤΕ την Πέμπτη, ακριβώς μετά την κυκλοφορία της έκθεσης, τι ακριβώς συζήτησε;

ΥΓ2: Για τη Citigroup και την υπόθεση WorldCom στις ΗΠΑ, αξίας ως αποδείχτηκε 2,65 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ δολαρίων, θα σας μιλήσουμε… προσεχώς!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v