Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 11 2010

Ο ΟΠΑΠ, το "σύστημα" και τα... φρουτάκια!

Ο ΟΠΑΠ, το σύστημα και τα... φρουτάκια!
Από την χθεσινή ειδησεογραφία σημειώνουμε την πρόθεση του διευθ. συμβούλου του ΟΠΑΠ κ. Γιάννη Σπανουδάκη να μπεί ο Οργανισμός στα «φρουτάκια», λόγω του συγκριτικού πλεονεκτήματος της εταιρίας για απόλυτο έλεγχο των παραμέτρων αυτής της νέας αγοράς.

Σύμφωνα με το «Κέρδος» που δημοσίευσε την είδηση, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην προχθεσινή ετήσια γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης (ΠΟΕΠΠΠ), ο κ. Σπανουδάκης εμφανίστηκε σχεδόν βέβαιος για ανάληψη της αναδοχής στον ερχόμενο διαγωνισμό για τα «φρουτάκια», σημειώνοντας ότι ο ΟΠΑΠ «είναι ο μοναδικός που θα μπορεί να ελέγξει το σύστημα, έχοντας ήδη ένα κεντρικό μηχανογραφικό σύστημα το οποίο θα μπορεί να καλύπτει επαρκώς και να εποπτεύει πλήρως το σύνολο των σημείων πώλησης».

Η εφημερίδα σημειώνει πως τα σχέδια νόμου για τα «φρουτάκια» αναμένεται να εισαχθούν στη Βουλή μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Ερώτηση Χαμαιλέοντα: Απο πού κι ως πού ο ΟΠΑΠ έχει μηχανογραφικό σύστημα; Μήπως ο κ. Σπανουδάκης εννοεί το πανάκριβο νοικασμένο σύστημα LOTOS της Ιντραλότ, του οποίου το ενοίκιο λήγει φέτος και δεν έχει αποφασισθεί (από την πολιτική ηγεσία του τόπου, αποκλειστικά) η ανανέωσή του;

Και δεύτερη ερώτηση: Πού το ξέρει ότι ο ΟΠΑΠ θα είναι μοναδικός σίγουρος ανάδοχος στα «φρουτάκια»;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v