Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 1 2010

Άβαξ: Οι διαφωνίες μετόχων και ο Λυκουρέζος

Άβαξ: Οι διαφωνίες μετόχων και ο Λυκουρέζος
Παρών και στη χθεσινή ετήσια γενική συνέλευση της J&P Άβαξ, μετά την εμφάνισή του στην έκτακτη συνέλευση του περασμένου Απριλίου, ήταν ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο δικηγόρος ζήτησε και πάλι να ενημερωθεί για τον λόγο της απουσίας από τη συνέλευση του βασικού μετόχου της εισηγμένης, της J&P Investments, που ελέγχει το 44,18% της J&P Άβαξ.

Αυτήν τη φορά, όμως, η διοίκηση της εισηγμένης δεν απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας πως η αποχή της εταιρίας J&P Investments από τη συνέλευση οφείλεται σε διαφωνίες που υπάρχουν μεταξύ των μελών της οικογένειας Παρασκευαΐδη.

Πάντως, από την πλευρά του ο κ. Λυκουρέζος υποστήριξε ότι διαφωνίες υφίστανται και μεταξύ των οικογενειών Παρασκευαΐδη και Ιωάννου που έχουν ιδρύσει και διοικούν τον όμιλο της J&P Overseas.

Σε κάθε περίπτωση, οι επισημάνσεις αυτές επιβεβαιώνουν τα όσα φημολογούνται το τελευταίο διάστημα για διάσταση απόψεων μεταξύ των συνδιοικούντων του κατασκευαστικού ομίλου, σχετικά με τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει στο εξής. Πάντως, οι επικεφαλής της εισηγμένης εκτιμούν ότι οι διαφωνίες αυτές δεν επηρεάζουν την πορεία της J&P Άβαξ.

Ο χρόνος θα δείξει αν έχουν δίκιο...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v