Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 28 2010

Σφηνάκια για ΠΕΙΡ, Folli και ράμπο σε νοσοκομεία

Σφηνάκια για ΠΕΙΡ, Folli και ράμπο σε νοσοκομεία
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Διερεύνηση ενδιαφέροντος για την αύξηση ύψους περίπου 1,2 δισ. ευρώ έχει ήδη διενεργηθεί από αμερικανική τράπεζα.

Η αγορά θεωρεί δεδομένο ότι θα γίνει με «σκληρή» αναδοχή και υψηλές προμήθειες λόγω της δυσχερούς συγκυρίας για την οικονομία και το εγχώριο τραπεζικό σύστημα.

Το αν θα αποφασιστεί και πότε θα κριθεί από τις αποφάσεις της κυβέρνησης αναφορικά με το ποιες αποκρατικοποιήσεις θα προωθηθούν στις τράπεζες.

Μετά τις 20 Αυγούστου, πάντως, το εγχώριο σύστημα και οι ξένοι σύμβουλοι θα βρίσκονται σε ετοιμότητα…

FOLLI FOLLIE: Μεθοδικές αγορές στον τίτλο από τη Σεβρέ για λογαριασμό πελατών της εκδηλώθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Η μετοχή συγκαταλέγεται στις διαχρονικές προτιμήσεις των ξένων. Φέτος δε, λόγω των συνεχιζόμενων ισχυρών ρυθμών ανάπτυξης στην Ασία, όπου διατηρεί ισχυρό δίκτυο πωλήσεων, «κερδίζει» επιπρόσθετους πόντους.

Ακούγεται μάλιστα ότι υπάρχει ζήτηση και για αγορά μεγάλων πακέτων. Και όλα αυτά ενώ η Folli Follie οδηγείται σε συγχώνευση «εξορθολογισμού» με ΚΑΕ και Elmec Sport.

ΡΑΜΠΟ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: Φύλλο και φτερό έχουν εντολή να κάνουν τις προμήθειες των προηγούμενων διοικήσεων οι ελεγκτές που πιάνουν δουλειά στα τέσσερα μεγάλα νοσοκομεία της χώρας.

Σχετική προεργασία έχει διενεργηθεί ήδη από τις τωρινές διοικήσεις, με έμφαση στις προμήθειες με απευθείας αναθέσεις.

Συνδυαστικά οι ελεγκτές που μπαίνουν στα ταμεία θα ελέγξουν τις προμήθειες της τελευταίας διετίας.

Στόχος είναι στις αρχές του φθινοπώρου να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος και να υποβληθούν οι σχετικές αναφορές στη μικτή επιτροπή που έχουν συστήσει τα υπουργεία Οικονομικών και Υγείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v