Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 19 2010

Intralot: Live your myth in Greece

Intralot: Live your myth in Greece
Από την Intralot, αντί επίσημη ανακοίνωση, αφήνουν να διαρρέει ότι η απώλεια της Νεμπράσκα θα έχει ήσσονος σημασίας επιπτώσεις στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας και αυτό είναι περισσότερο ψυχολογικό πισωγύρισμα, μια που η Νεμπράσκα ήταν η πρώτη "νίκη" της Intralot στις ΗΠΑ.

Άλλωστε, η εταιρία σπανίως ανακοινώνει δυσάρεστα νέα, προτιμώντας να χαιρετίζει καλά νέα, έμπλεη ενθουσιασμού και προσδοκιών, άντε, μην παραθέσουμε εδώ αυτούσιο το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε με την απόκτηση της εκμετάλλευσης για μία 7ετία της Λοταρίας της Νεμπράσκα. Όπου, αν δεν μας απατά η μνήμη, μετά την ανάθεση αποκαλύφθηκε ότι ο διευθυντής της λοταρίας, κ. Τζέιμς Κουίν, πήγε μετά της συζύγου του Κάθι διακοπές στην Ελλάδα εξόδοις της... Intralot.

Επειδή αυτό απαγορεύεται στην Αμερική διά ροπάλου, ο κ. Κουίν εξηναγκάσθη σε παραίτηση το 2004 έχοντας ζήσει τον... μύθο του στην Ελλάδα! Αυτά για την Ιστορία...

Άλλωστε, η Intralot αντιμετωπίζει ομοίως όλα τα πισωγυρίσματα που τυχαίνουν: Ένα... τεστ χαρακτήρισε την αποτυχημένη εμπειρία της με το Ολυμπιακό Λαχείο της Μόσχας, όπου έφυγε από τη ρωσική πρωτεύουσα βράδυ, ενώ τη μεγάλη της ήττα στην Τουρκία τη βάφτισε "παιχνίδι του...πόκερ" - και στη συνέχεια είδε τη μετοχή της να καταρρέει.

(Καλά, υπάρχει ακόμα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς; Η Intralot εξαιρείται του κανόνα που επιβάλλει στις εισηγμένες πλήρη δημοσιοποίηση των νέων που αφορούν στην επιχείρηση, για λόγους διαφάνειας και ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού;)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v