Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 3 2004

LANNET: ”Αγωνία” για τα αποτελέσματα εξαμήνου

Mε… αγωνία αναμένουν διάφοροι ”παίκτες” της αγοράς τα αποτελέσματα εξαμήνου της Lannet (πρώην Γιαννούσης). Κι αυτό για δύο λόγους, εκ των οποίων ο ένας είναι και ο σημαντικότερος.

- Πρώτον, διότι από την πλευρά Λαναρά τονίζεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα επιχειρηθεί στροφή του ομίλου προς τις τηλεπικοινωνίες, η οποία βεβαίως δεν μπορεί παρά να γίνει μέσω της συγκεκριμένης εταιρίας. Οπότε τα αποτελέσματα εξαμήνου θα είναι τέλος πάντων μια ένδειξη για το αν αυτή η -θρυλούμενη έστω- στροφή, θα είναι ”ανηφορική” ή… ”κατηφορική”.

- Δεύτερον, διότι η συγκεκριμένη εταιρία φαίνεται να ”πάσχει” από… βροχή παραιτήσεων. Προ ολίγων μηνών (τον Ιανουάριο) είχε αποχωρήσει ο διευθύνων σύμβουλος, στη συνέχεια παραιτήθηκε ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου, ενώ μόλις την Παρασκευή έγινε γνωστή η παραίτηση του οικονομικού διευθυντή της εταιρίας και η αντικατάστασή του από τον μέχρι πρότινος εσωτερικό ελεγκτή!

Σημειωτέον, ότι ο κ. Λαναράς κατέχει ο ίδιος τη θέση του προέδρου αλλά και του διευθύνοντος συμβούλου, συνεπικουρούμενος από ένα και μόνον ένα εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., την κ. Καλπαξόγλου Κορέσση. Όλα τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είναι μη εκτελεστικά.

Όλη η ευθύνη πάνω του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v