Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 6 2004

ΚΥΡΜ: Η νέα δουλειά και ο ”φόβος” του… πακέτου

Δεύτερο deal στη… σειρά λένε οι πληροφορίες ότι έκλεισε η εισηγμένη Κυριακίδης Μάρμαρα.

Όχι, αυτή τη φορά δεν είναι μεγέθους-”μαμούθ”, όπως το τζαμί του Άμπου Ντάμπι. Η νέα δουλειά έρχεται από το Ιράν και είναι ύψους ”μόνον” 1,5 εκατ. ευρώ. Οι υπογραφές έπεσαν χθες και αναμένεται… συνέχεια.

Στο μεταξύ, βέβαια, μέρος της αγοράς φαίνεται να ανησυχεί για το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας πρόσφατα ”πήρε πάνω του” ένα πακέτο μετοχών της τάξεως του 13,8%, το οποίο προηγουμένως κατείχε η εταιρία συμφερόντων του -αλλά όχι κατ’ αποκλειστικότητα- ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε., σε τιμή που υπολογίζεται πέριξ του 1,7 ευρώ ανά μετοχή.

Δικαιολογημένα ίσως, με βάση άλλες πολυάριθμες χρηματιστηριακές… ”εμπειρίες”, αρκετοί αναρωτιούνται αν και πόσο σύντομα ο επιχειρηματίας θα θεωρήσει την τιμή αρκετά ”ελκυστική” για να δώσει αυτές τις μετοχές.

Περί αυτού η στήλη ρώτησε πηγές που θεωρεί έγκυρες και βρίσκονται κοντά στον επιχειρηματία, για να λάβει μια διαβεβαίωση, η οποία εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ”κατηγορηματική”.

Όπως ελέχθη, ο κ. Κυριακίδης δεν σκέφτεται να δώσει ”ούτε μία μετοχή” για το προσεχές εξάμηνο. Κι ο ίδιος άλλωστε στη συνάντησή του με δημοσιογράφους δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θεωρεί τη μετοχή όχι απλώς υποτιμημένη, μα και κάτι παραπάνω, σε σημείο… απογοήτευσης.

Τα σημειώνουμε κι όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις… οψόμεθα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v