Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 17 2011

Σφηνάκια για Nτυνάν, EFG-Eurolife - Ευρωκλινική

Σφηνάκια για Nτυνάν, EFG-Eurolife - Ευρωκλινική
EFG-Eurolife - Ευρωκλινική: Πληροφορίες φέρουν να βρίσκονται πολύ κοντά σε «προϊοντική» συνεργασία η ασφαλιστική εταιρία EFG Eurolife (θυγατρική της Eurobank) και η Ευρωκλινική.

Λέγεται μάλιστα ότι το σχετικό δελτίο Τύπου δεν θα αργήσει…

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: Σκούρα φαίνεται να τα έχει βρει, αυτήν τη φορά, ο «ισόβιος» πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του νοσοκομείου Ντυνάν κ. Α. Μαρτίνης με το υπουργείο Υγείας.

Και αυτό γιατί ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος αποδείχθηκε ικανότερος ντριπλέρ, εξουδετερώνοντας κάθε απόπειρα πίεσης.

Όχι μόνο παρέπεμψε το θέμα της -απευθείας- πώλησης του Ντυνάν στο Νομικό Συμβούλιο του υπουργείου, το οποίο γνωμοδότησε ότι «ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ», αλλά το μεταφέρει και στη Βουλή.

Η Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής θα συζητήσει την προσεχή Τετάρτη τα οικονομικά προβλήματα του Ντυνάν και βέβαια την απόπειρα πώλησης.

Παραπέμποντας το θέμα στη Βουλή ο υπουργός «εξουδετερώνει» κάθε απόπειρα παρασκηνιακής πίεσης και κάνει ακόμη πιο ΔΗΜΟΣΙΑ τη συζήτηση.

Για να δούμε αν θα υπάρξει βουλευτής που θα υποστηρίξει την πώληση, μετά την αρνητική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του υπουργείου, και μάλιστα με την «αδιαφανή» διαδικασία της αποκλειστικής διαπραγμάτευσης με έναν όμιλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v