Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 12 2011

ΕΔΡΑΣΗ: Και δεύτερο… ομόλογο στο ταμπλό του ΧΑ

ΕΔΡΑΣΗ: Και δεύτερο… ομόλογο στο ταμπλό του ΧΑ
Μετά την Κλωνατέξ, ήρθε και η σειρά της Έδρασης να υποχωρήσει στο επίπεδο των 4 ευρωλεπτών (κατά τη χθεσινή συνεδρίαση χρειάστηκε να αλλάξουν χέρια 5.000 κομμάτια, αξίας μόλις 200 ευρώ).

Έτσι, από αύριο η τιμή του τίτλου δεν θα μπορεί να διαφοροποιηθεί ούτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω, καθώς ακόμη και μια οριακή μεταβολή θα οδηγούσε σε ποσοστό ανόδου ή πτώσης ανώτερο από το επιτρεπόμενο όριο του limit up ή του limit down (+-20%).

Έτσι, λοιπόν, η Σοφοκλέους αποκτά το δεύτερο «ομόλογό» της

Τα προβλήματα ρευστότητας της εισηγμένης εταιρίας είναι γνωστά (17,7 εκατ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις της στις 28/3/2011), ωστόσο συνεχίζει να το «παλεύει», διαπραγματευόμενη με τις τράπεζες και έχοντας ως όπλα την υψηλή της τεχνογνωσία σε έργα θεμελιώσεων και το «καλό της όνομα»…

Στους στόχους του 2011 συγκαταλέγονται η ανάληψη νέων έργων στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, η πώληση 31 αδιάθετων διαμερισμάτων και η λήψη αδειών για δύο υδροηλεκτρικούς σταθμούς, για τους οποίους έχουν υποβληθεί οι σχετικές αιτήσεις.


Υ.Γ.: Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε ότι τα κρατικά ομόλογα έχουν πέσει τόσο πολύ, η μετοχή της Έδρασης θα πρέπει να θεωρηθεί... στήλη άλατος...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v