Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 24 2004

Κατασκευαστικές: Σε συνεχή περίοδο... εκπτώσεων!

Όσο πάνε και… φτηναίνουν οι μετοχές των μικρομεσαίων κατασκευαστικών εταιριών, πολλές εκ των οποίων κοστίζουν πλέον ολίγα… φραγκο-δίφραγκα για να θυμηθούμε και το παλαιό μας νόμισμα.

Δεύτερο limit down ”στο καπάκι” χθες για τη Δομική Κρήτης και βέβαια νέο χαμηλό 52 εβδομάδων. Και πάλι υψηλότατος ο όγκος συναλλαγών.

Συνολικά μέσα σε δύο συνεδριάσεις άλλαξαν χέρια πάνω από 1.100.000 τεμάχια, όταν η εταιρία έχει συνολικά 16 εκατ. μετοχές, που σημαίνει ότι έχει κινηθεί περίπου το 7% της εταιρίας! Η τιμή έκλεισε στο 1,11 ευρώ μεγαλώνοντας την απόσταση από το υψηλό 52 εβδομάδων που ήταν στα 3,96 ευρώ.

Χθες επίσης η Έμπεδος κατέγραψε νέα πτώση και κινείται πλέον στη… συγκλονιστική τιμή των 0,26 ευρώ, την οποία πρέπει να διαιρέσετε διά του… τρία για να βρείτε ποια θα ήταν η τιμή αν δεν είχε μεσολαβήσει το reverse split!

Όσο για το υψηλό 52 εβδομάδων, είναι να το θυμάσαι και να κλαις. Μόλις... 3,06 ευρώ!

Από κοντά και η Μπαλάφας ισοφάρισε το χαμηλό 52 εβδομάδων χθες, στην τιμή των 0,26 ευρώ ανά μετοχή (με υψηλό 52 εβδομάδων το 1,70 ευρώ), ενώ σήμερα αναμένεται να ενημερώσει το Χ.Α. για την πορεία των διαπραγματεύσεών της με το Δημόσιο (Εφορία) σε σχέση με κάποιες ληξιπρόθεσμες οφειλές.

”Στη φτήνια” λοιπόν αρκετοί πάλαι ποτέ ”διακριθέντες” της χρηματιστηριακής αγοράς, για τους οποίους όμως οι επενδυτές φαίνεται να θυμούνται το γνωστό ρητό ”εχθρός του φτηνού είναι το… φτηνότερο”!

Κι έτσι δεν συγκινούνται από τις διαρκείς ”εκπτώσεις” στις τιμές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v