Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 10 2004

XA: Ερχεται νέα κόντρα για τις... ”ταχύτητες”

Για όσους δεν το κατάλαβαν, οι θέσεις που εξέφρασε ο νέος πρόεδρος του Χ.Α. Σπύρος Καπράλος σε πρόσφατο δημοσίευμα της ”Ναυτεμπορικής” περί ”νέας κατηγοριοποίησης”, αποτελούν το εναρκτήριο... λάκτισμα για τον νέο γύρο διαβουλεύσεων προκειμένου να αλλάξει το τοπίο στη Σοφοκλέους.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, τόσο οι αρμόδιες αρχές όσο και οι χρηματιστές (ή τουλάχιστον η πλειονότητά τους) επιθυμούν τη δημιουργία διαφορετικών ”ταχυτήτων” ως προς τη διάρκεια και τον τρόπο διαπραγμάτευσης των μετοχών, στα πρότυπα άλλων χωρών του εξωτερικού.

Ο προηγούμενος γύρος είχε λήξει ισόπαλος, καθώς η αντίπαλη ”ομάδα”, αποτελούμενη από αρκετούς εισηγμένους επιχειρηματίες, που σίγουρα δεν θα έβλεπαν τις μετοχές τους στην πρώτη ταχύτητα, κατάφερε να κερδίσει την υποστήριξη ορισμένων τραπεζιτών (ας όψονται τα ρημάδια τα δάνεια και ιδίως τα... μετοχοδάνεια!).

Τούτος ο γύρος, όμως, αναμένεται να αποδειχτεί πολύ πιο δύσκολος, αφού η πρώτη ομάδα και πολυπληθέστερη είναι και αποφασισμένη...

Να μου το θυμάστε, η Σοφοκλέους θα έχει μια ΚΥΡΙΑ ΑΓΟΡΑ πληρούς διαπραγμάτευσης, στην οποία θα μετέχουν περίπου 100 εταιρίες, το πολύ...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v