Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 6 2012

Σφηνάκια για ΑΤΕ, Δούρο και Πετζετάκι

Σφηνάκια για ΑΤΕ, Δούρο και Πετζετάκι
ΑΤΕ: Σενάρια επί σεναρίων βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι με την ΑΤΕbank.
 
Η στήλη είναι σε θέση να γνωρίσει ότι η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τίποτα στη διοίκηση της τράπεζας και όλα δείχνουν ότι η σχετική απόφαση, που σίγουρα περνάει μέσα από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, θα ανακοινωθεί επισήμως από την κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επικείμενες εκλογές.

«Πριν από τις κάλπες δεν πρόκειται να πουν τίποτα καθώς το ζήτημα της ΑΤΕbank προσφέρεται λόγω ιδιαιτερότητας, επαρχίας κ.λπ. για προεκλογικές κορόνες και μαϊμού υποσχέσεις», τονίζει στη στήλη έμπειρος παρατηρητής του πολιτικού κόσμου.

ΔΟΥΡΟΣ: Στο -30% ο τζίρος του διμήνου

Πτώση κατά 30% σημείωσε ο τζίρος της εταιρείας Δούρος το πρώτο δίμηνο του 2012 και η διοίκηση προβλέπει για το σύνολο της τρέχουσας χρήσης υποχώρηση του κύκλου εργασιών κατά περίπου 22%-24%.

Δύσκολοι καιροί για τον κλάδο της ένδυσης…


ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ: Κόκαλα έχει ο διαχειριστικός έλεγχος!

Στην εταιρεία δεν… βρήκαν χρόνο για να βγάλουν και να δημοσιεύσουν τα οικονομικά αποτελέσματα του 2011.

Για το θέμα, άραγε, του διαχειριστικού ελέγχου να βρήκαν χρόνο;

Θυμάστε τον Ιούνιο του 2011 όπου ο βασικότερος μέτοχος της εταιρείας κ. Γ. Πετζετάκις κατηγορούσε την πρώην διοίκηση και διατυμπάνιζε πως πρόκειται να διορίσει στο αμέσως προσεχές διάστημα ελεγκτές για τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου;

Εννέα μήνες πέρασαν από τότε και από ενημέρωση «μηδέν». Να έγινε άραγε ο διαχειριστικός έλεγχος; Και αν έγινε, ποιο να ήταν το αποτέλεσμα;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v