Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 22 2012

Ψάρια: Αποχώρηση ή κίνηση τακτικής;

Ψάρια: Αποχώρηση ή κίνηση τακτικής;
Σε παιχνίδι για γερά νεύρα εξελίσσεται το περιβόητο deal της τριπλής ή έστω διπλής συγχώνευσης στον κλάδο των ιχθυοκαλλιεργειών.

Κύκλοι προσκείμενοι στο Linnaeus Fund αφήνουν «προσεκτικά» να διαρρεύσει ότι ενδεχομένως και να μην ενδιαφέρονται πλέον για περαιτέρω επέκταση στην ελληνική αγορά και πως θα αρκεστούν στην πλειοψηφία που κατέχουν στη Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες.

Αξιοπρόσεκτο, μάλιστα, είναι το γεγονός πως εδώ και πολύ καιρό το γνωστό fund έχει σταματήσει να ενισχύει τη μετοχική του θέση τόσο στον Νηρέα όσο και στα Ιχθυοτροφεία Σελόντα και αναμφίβολα είναι και αυτός ένας λόγος για την υποχώρηση των δύο μετοχών στο ταμπλό του Χ.Α.

Από την άλλη πλευρά, όμως, η διαδιδόμενη πρόθεση -ή έστω περίσκεψη- του Linnaeus Fund δεν διασταυρώνεται από καμιά άλλη εμπλεκόμενη πλευρά, οπότε υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: είτε οι ενδιαφερόμενοι να το μάθουν προσεχώς, είτε απλώς τα στελέχη του fund να θέλουν να διαμηνύσουν στις δύο άλλες εταιρείες και στις πιστώτριες τράπεζες πως η διάθεση για deal ούτε δεδομένη είναι, ούτε θα γίνει χωρίς μια σειρά όρους και προϋποθέσεις…

Οι γνωστοί τακτικισμοί, δηλαδή, που συνήθως προηγούνται κάθε deal. Οψόμεθα…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v