Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 17 2005

VIVERE: Πώληση μουσικής μέσω Ιnternet

Πιθανώς δεν θα το προσέξατε (μια και ήταν στο τέλος μιας μακροσκελούς ανακοίνωσης της εταιρίας για τη σημαντική –κατά 40%- μείωση των υποχρεώσεών της) γι αυτό και το επισημαίνουμε.

Tην πρώτη υπηρεσία λιανικής πώλησης μουσικής μέσω Internet, ολοκληρώνει, στο αμέσως προσεχές διάστημα, σύμφωνα με ανακοίνωση της, η εταιρία VIVERE, γνωστή για τα καταστήματα πώλησης Virgin Megastore.

Σύντομα λοιπόν οι θιασώτες της ελληνικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να αγοράζουν τραγούδια μέσα από τον υπολογιστή τους, σε πολύ καλύτερες τιμές απ ότι αν αγόραζαν ένα cd-single, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την ξένη μουσική τόσο στη χώρα μας όσο και-κυρίως στο εξωτερικό.

Σιγά –σιγά, εξελισσόμαστε!!!

Η Vivere πάντως, όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, εκτιμά ότι θα έχει σημαντική αύξηση της κερδοφορίας της από αυτή την πρωτοποριακή δραστηριότητα, προφανώς με δεδομένη την επιτυχία που έχουν σημειώσει site του ίδιου είδους στο εξωτερικό.



Ευτυχώς, λέμε εμείς, διότι η μετοχή της έχει ήδη φτάσει στα… τάρταρα.

Σκεφτείτε ότι είχε διολισθήσει πρόσφατα έως και τα 0,16€ από τα οποία και πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες εκτίναξη στα... 0,21€.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v