Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 11 2005

Ακτοπλοΐα: Ο ”ηγεμών” ο... αυλικός και η ”νύφη”!!!

Ο ”ηγεμών” της ακτοπλοΐας κατάφερε τελικά να επιβάλλει τη θέλησή του στον κατ’ επίφαση ”βασιλέα” που έχει καταντήσει... αυλικός.

Στόχος βέβαια να ελεγχθεί (έστω και μερικώς) η πλέον ”πολύφερνη νύφη” των ελληνικών υδάτων.

Περιβεβλημένος τον μανδύα του βασικότερου μετόχου, ο αυλικός ζήτησε αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της ”νύφης”, ώστε να περάσουν σε αυτό δύο άνθρωποι της επιλογής του... ”ηγεμόνα”.

Και φρόντισε να το πράξει αφού πρώτα είχε αποχωρήσει εκείνος που φοβόταν περισσότερο ότι θα αντιδράσει (εφοπλιστής σου λέει και μεγάλο-επιχειρηματίας είναι, μάλλον θα μας... κράξει), αλλά και ο τηρών τα... πρακτικά!!!

Αυτήκοοι μάρτυρες της στήλης, μας μετέφεραν πάντως την πλήρη δυσαρέσκεια των παρισταμένων για το παραπάνω... ημιεπίσημο αίτημα, το οποίο ουσιαστικά ζητούσε την παραίτηση δύο εξ αυτών, κατά προτίμηση, λέει, εκείνων που δεν έχουν μετοχές της ”νύφης”.

Κι έτσι αναμένονται αντιδράσεις σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα...

Μία από αυτές θα είναι κατά πώς φαίνεται, να αποκτήσουν μετοχές της ”νύφης” κι εκείνα τα μέλη του Δ.Σ, που ως τώρα δεν κατέχουν, για να μην τους καταλογίζεται η υποτιθέμενη έλλειψη ”απτών αποδείξεων ενδιαφέροντος” (και... συμφεροντος!!!)

ΥΓ: Προφανώς ο ”αυλικός” έχει πάψει να ενδιαφέρεται για την υστεροφημία του. Άλλωστε ουδέποτε υπήρξε ουσιαστικά αυτόφωτος, ως λένε οι κακές γλώσσες, που γνωρίζουν καλά το παρελθόν.

Ο ”ηγεμών” όμως; Πιστεύει αλήθεια ότι μπορεί να κλείσει τόσο θαλασσινό νερό στη... χούφτα του, με τέτοια ευκολία;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v