Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 5 2005

Οι αλλαγές στη Hellenic SeaWays και ο κ. Στρίντζης

Τη Μεγάλη Τετάρτη (27 τρέχοντος) πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, να συγκληθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Hellenic SeaWays (πρώην HFD), προκειμένου να αποφασιστεί η ανάκληση του υπάρχοντος (12μελούς) διοικητικού συμβουλίου και η μείωση του χρόνου θητείας από 5 σε 3 χρόνια.

Ταυτοχρόνως, σημειώνουν κάποιες πηγές, δεν αποκλείεται να αποφασιστεί η μείωση του αριθμού των μελών του (πιθανώς σε... 9;) καθώς το καταστατικό προβλέπει από 5 έως και 12 μέλη.

Κάποια θαλασσινά... πουλάκια επιμένουν ότι το αίτημα του βασικού μετόχου (δηλαδή των... Μινωικών) για αλλαγή στα μέλη του Δ.Σ., αίτημα χάριν του οποίου συγκαλείται τώρα η συνέλευση (αφού οι παραιτήσεις ανεξάρτητων προς τις Μινωικές μελών, οι οποίες ζητήθηκαν ανεπισήμως, δεν... δόθηκαν), δεν είναι καθόλου άσχετο με την πρόσφατη αλλαγή στο μετοχολόγιο των Μινωικών, δηλαδή με τη ”θέληση” της Attica Group.

To ερώτημα τώρα είναι τι στάση θα τηρήσουν οι άλλοι ισχυροί (τουλάχιστον οικονομικά) μέτοχοι της HSW, και κυρίως (να μου το θυμηθείτε αυτό) τι στάση θα κρατήσει ο ίδιος ο κ. Γεράσιμος Στρίντζης απέναντι στις πιθανές μελλοντικές εξελίξεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v