Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 19 2005

ΔΕΣΜΟΣ: Επενδύσεις σε ζημιογόνες εταιρίες!

Τι συμβαίνει στον Εμπορικό Δεσμό; Η τελευταία ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία πουλήθηκαν ακίνητα και αγοράστηκαν τρεις εταιρίες, έναντι ποσού 7 εκατ. ευρώ, έχει δημιουργήσει ερωτήματα στην αγορά.

Κι αυτό διότι η πώληση των ακινήτων έγινε για να αγοραστούν τρεις εταιρίες στο χώρο των καυσίμων (αποθήκευση και μεταφορά με 2 μικρά πλοία - το καθένα σε μία από τις εταιρίες που αγοράστηκαν), οι οποίες είναι προς το παρόν ζημιογόνες και σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας είχαν ετήσιες ζημίες… 500.000 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, η Εμπορικός Δεσμός εξακολουθεί να έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές ΦΠΑ αλλά ΚΑΙ ασφαλιστικών ταμείων, που όπως λέει στην ανακοίνωση δεν έχουν πληρωθεί ακόμη διότι η ρευστότητα διοχετεύτηκε σε αυτές τις ”σημαντικές εξαγορές”.

Είναι περιττό να σημειώσουμε ότι η εταιρία υποστηρίζει (μπορείτε να δείτε αυτoύσιες τις ανακοινώσεις σε άλλα τμήματα του euro2day.gr) ότι οι δραστηριότητες που απέκτησε είναι ζημιογόνες εξαιτίας των πράξεων και των παραλείψεων του μέχρι πρότινος ιδιοκτήτη τους κι ότι συντόμως θα γίνουν… κερδοφόρες!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v