Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 2 2005

O κ. Κόκκαλης, ο Flash και το μέλλον της Intracom!

Η επιστροφή Κόκκαλη στον Flash μάλλον διαψεύδει όσους ήθελαν τον ιδρυτή της Intracom να αποσύρεται σταδιακά από το προσκήνιο. Βέβαια, η επιστροφή αυτή ίσως και να είναι υποχρεωτική σε μια περίοδο κατά την οποία η ”ναυαρχίδα” των συμφερόντων του αναζητεί μέλλον.

Η παταγώδης αποτυχία του ομίλου στη διεκδίκηση της FORTHnet, λένε καλά πληροφορημένες πηγές, δυσκολεύει κατά πολύ τους σχεδιασμούς που είχαν πρόσφατα ανακοινωθεί επισήμως.

Δεν τους ανατρέπει όμως, αφού με τις νέες συνθήκες δεν φαίνεται να υπάρχει και άλλη διέξοδος. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι για την Intracom η διεκδίκηση ζωτικού χώρου στην παροχή υπηρεσιών τηλεπικοινωνιακής μορφής είναι περίπου μονόδρομος.

Και αν η απομάκρυνση της πλευράς Κόκκαλη από τον Flash σηματοδότησε, όταν συνέβη, κάποια πράγματα, η επιστροφή του δίνει με τη σειρά της ”σήμα” ότι δεν σκοπεύει να αφήσει το χώρο των media (στενά συνδεδεμένο ούτως ή άλλως με το μέλλον του τηλεπικοινωνιακού σκηνικού σε ό,τι αφορά τη λεγόμενη και ”παροχή περιεχομένου) στους πρωταγωνιστές (και δευτεραγωνιστές) της ιδιότυπης μάχης συμφερόντων που παρακολουθούμε μέσω εφημερίδων και καναλιών.

Σίγουρα ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v