Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 13 2005

H ”σιδηρά” κυρία, ο σύμβουλος και η... ΔΕΚΟ!

Τελικά, αυτή η κυβέρνηση είναι… άτυχη. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε καλοπροαίρετα το ότι οι παραιτήσεις στελεχών για τον ένα ή τον άλλο δυσάρεστο λόγο έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Εμείς, πάλι, μόλις μάθαμε ότι εξαιρετικά υψηλόβαθμο στέλεχος πολύπαθης ΔΕΚΟ (για να σας βοηθήσουμε λίγο η ΔΕΚΟ αυτή εμπίπτει στην αρμοδιότητα υπουργού που οι εχθροί του υποστηρίζουν δηκτικά ότι επί δεκαετίες αναζητά… γαλάζιο αίμα στις φλέβες του, καθώς δεν έλαχε να έχει το… επώνυμο που ήθελε) είχε ιδιαίτερα στενές (επαγγελματικές για να μην… παρεξηγηθούμε) σχέσεις με κυρία η οποία εδώ και καιρό κοιτά τον ουρανό μέσα από τα… κάγκελα!!!

Η περί ης ο λόγος, τη ”χρυσή” περίοδο του 1999-2000, κατάφερε να συγκεντρώσει τεράστια ποσά από αφελείς επενδυτές, συνδυάζοντας την αρχαία ελληνική παράδοση με ένα προφίλ ”σιδηράς κυρίας” των επενδύσεων τύπου… Θάτσερ (τελικώς έγινε ”σιδηρά” σε σχέση με τα... σίδερα), που όλως περιέργως φαίνεται ότι είχε μεγάλη πέραση όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο.

Οι κακές γλώσσες επιμένουν ότι είναι εξαιρετικά περίεργο το γεγονός ότι στις διώξεις που δημοσιοποιήθηκαν για την υπόθεση δεν περιλαμβάνεται το όνομα του συγκεκριμένου ”συμβούλου” της... σιδηράς κυρίας και της εταιρίας της.

Θα το ερευνήσουμε περαιτέρω πριν βγάλουμε συμπέρασμα και, βεβαίως, θα ρωτήσουμε τον άμεσα ενδιαφερόμενο πριν γίνουμε πιο συγκεκριμένοι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v