Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 23 2005

Κεφαλαιαγορά: Καταγγελίες που έχουν... παγώσει!

Προσέξαμε (χάρη σε αναγνώστη της στήλης) ότι το ειδικό τμήμα του site της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που τιτλοφορείται ”Καταγγελίες Επενδυτών” έχει ”παγώσει” στο… χρόνο.

Για την ακρίβεια, το σκέλος αυτού του τμήματος που φέρει τον τίτλο ”Πληροφορίες” παραμένει στο ένδοξο έτος… 2000, αφήνοντας την αίσθηση ότι είτε: α) μετά το 2000 δεν υπάρχουν πλέον καταγγελίες επενδυτών και όλοι είναι ευχαριστημένοι, β) δεν υπάρχουν έκτοτε καταγγελίες επενδυτών με τις οποίες να… ασχολήθηκε η επιτροπή, γ) ουδείς στην Κεφαλαιαγορά ασχολείται με αυτό το τμήμα του site.

Υπάρχει βέβαια και το άλλο σκέλος, που τιτλοφορείται ”Υποβολή καταγγελίας”. Το βλέπει ο επενδυτής και χαίρεται. Μπράβο, σου λέει, μεγάλη αμεσότητα. Μπορώ να κάνω την καταγγελία μου (αχρείαστη να είναι) εύκολα και γρήγορα!

Μόνο που αυτή η σελίδα πρέπει να παρουσιάζει εξαιρετικά περίπλοκα και δυσεπίλυτα… τεχνικά προβλήματα, αφού τελεί… ”υπό κατασκευή” τα τελευταία 5 χρόνια!

Προς δόξαν, βεβαίως, της Κοινωνίας της Πληροφορίας, του e-government και άλλων… φράσεων που πιπιλάμε εδώ στην Ελλάδα, θεωρητικολογώντας ασύστολα αντί να κάνουμε πράξη το… απλούστερο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v