Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 21 2002

Αλλο ένα ελληνικό ”θαύμα”!

Η καταστροφολογία δεν αρέσει στη στήλη. Ωστόσο υπάρχει ένα ελληνικό ”φαινόμενο” που προξενεί απορίες με δεδομένη την κατάσταση στις αγορές.

Στο εξωτερικό, η πτώση των αγορών συνοδεύτηκε από χρεωκοπίες, εξαγορές και συγχωνεύσεις , απολύσεις και από μια γενικώς ”βίαιη” προσαρμογή στα δεδομένα των ”ισχνών αγελάδων”.

Εδώ... τίποτα!! Η Σοφοκλέους κατρακύλησε από τις 6300 στις 2100 μονάδες και φαίνεται σαν να μην έχει ανοίξει μύτη! Το ερώτημα δεν είναι βέβαια ”γιατί” αλλά ...”πώς” και ”ως πότε”;

Με άλλα λόγια, όλοι λίγο πολύ γνωρίζουν οτι οι επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα συντηρούνται, έστω και διασωληνωμένες, για διάφορους (μη-ορθολογικούς) λόγους.

Αυτό που δεν ξέρουν είναι για πόσο μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και κατά πόσον επηρεάζει την ορθή λειτουργία του συτήματος.

Ας μην ξεχνάμε οτι το ”ο Θάνατος σου η ζωή μου” λειτουργεί πολλές φορές ευεργετικά για τις αγορές , αντίθετα με τη νόθευση του ανταγωνισμού που προκαλεί η ”τεχνητή αναπνοή” κάποιων ... ετοιμοθάνατων, που πασχίζουν απλά να επιβιώσουν με ... ”ενέσεις”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v