Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 28 2002

Πρόσκληση σε... γεύμα

Ναί, ένα γεύμα είναι ... είδηση!!!

Οταν στο κοινό τραπέζι παρακάθονται οι εκπρόσωποι των δύο ισχυροτέρων πόλων του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, της Εθνικής Τράπεζας και της EFG Eurobank Ergasias.

To γεύμα των τραπεζιτών έγινε την Παρασκευή, στα κεντρικά γραφεία της δεύτερης εξ αυτών, η διοίκηση της οποίας είχε και την πρωτοβουλία της πρόσκλησης.

Οι κ. Θ. Καρατζάς και Σπ. Λάτσης μαζί με τους άμεσους συνεργάτες τους (τα μέλη της διευθυντικής ομάδας της EFG Eurobank Ergasias και οι υποδιοικητές της Εθνικής Τράπεζας), μέσα σε ατμόσφαιρα που δεν θύμιζε σε τίποτα το σκληρό ανταγωνισμό στον οποίο έχουν αποδυθεί οι δύο πρωταγωνίστριες της τραπεζικής αγοράς, αντάλλαξαν απόψεις για την συγκυρία και τις συνθήκες που επικρατούν στον οικονομικό και επιχειρηματικό στίβο.

”Το ότι είμαστε ανταγωνιστές δεν σημαίνει κι ότι δεν μπορούμε να συζητούμε”, έλεγε μετά το γεύμα εις εκ των συνδαιτημόνων, επισημαίνοντας στην συνέχεια ότι ”οι leaders της αγοράς και τα στελέχη τους έχουν το καθήκον και την υποχρέωση απο την ίδια την θέση τους στην αγορά να διατηρούν ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας”.

Αλλη είδηση πέραν της είδησης του γεύματος - με το ελαφρύ μενού απο ψάρι και σαλάτα - δεν βγήκε...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v