Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 19 2017

ΚΡΙ ΚΡΙ: Ενα υγιές μικρομεσαίο

Μέχρι πρότινος παρέμενε στην... αφάνεια, καθώς περνούσαν συνεδριάσεις που δεν «άνοιγε» καν.

Σημαντικό μειονέκτημα για μία εταιρία του μεγέθους της ΚΡΙ ΚΡΙ (και αρκετών ακόμη υγιών εισηγμένων από αυτή την κατηγορία), η πολύ χαμηλή εμπορευσιμότητα, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για έναν που θέλει να αγοράσει - να πουλήσει.

Ωστόσο, τελευταία μάς κίνησε την περιέργεια η ανάληψη της εισηγμένης από νέο ειδικό διαπραγματευτή, με κάποια δειλά δείγματα τις τελευταίες συνεδριάσεις και στο ταμπλό.

Στο σχετικό διάγραμμα αποτυπώνεται η εικόνα της μετοχής, με την τιμή στο 1,88-1,90 ευρώ. Ζητούμενο για τη μετοχή η υπέρβαση του 1,93 ευρώ, που ήταν η τιμή κλεισίματος στις 30 Δεκεμβρίου.



Αδιαμφισβήτητα η ΚΡΙ ΚΡΙ είναι μία καλή εταιρία στον κλάδο της, τον Δεκέμβριο ξεκίνησε νέο επενδυτικό πρόγραμμα 10 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τον επιχειρηματία Παν. Τσινάβο, για το 2017 βλέπει διψήφια ανάπτυξη με όπλο τις εξαγωγές μέσω αύξησης πελατών εξωτερικού, πρόσφατα (31/12) η Χρυσοχοΐδης ΑΧΕ τη συμπεριέλαβε στις επιλογές για αυτή τη χρονιά, ενώ τελευταία και ο Γιώργος Α. Σαββάκης την ενέταξε στις top επιλογές στην κατηγορία των midcaps.

«Κλειδί» για τη μετοχή της ΚΡΙ ΚΡΙ (αλλά και για αρκετές ακόμη αυτής της κατηγορίας) η εμπορευσιμότητα. Για να δούμε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v