Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 19 2018

ΕΛΤΕΧ- ΑΝΕΜΟΣ: Εξελίξεις...

Με αυξημένες συναλλαγές, 59.171 τεμαχίων, με ανάλογο τζίρο, 107.159 ευρώ, άνοδο έως τα 1,835 ευρώ και τελική τιμή στα 1,83 ευρώ αντέδρασε η μετοχή της εισηγμένης, απόρροια των εξελίξεων που φαίνεται πως «τρέχουν» στον όμιλο.

Σε σχετικό θέμα γίνεται λόγος για ανάθεση από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ σε Εθνική και Axia να προχωρήσουν την διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση του 64,5% του μ.κ της θυγατρικής.

Η κινητικότητα αυτή σημειώνεται μόλις ένα μήνα πριν την πολύ κρίσιμη γενική συνέλευση της μητρικής (χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο μετάθεσης της για τον Σεπτέμβριο) και στην βάση του μεγάλου ενδιαφέροντος για την θυγατρική. Μέσω της διαγωνιστικής διαδικασίας εκτιμάται, πως θα αναδειχθεί η μεγαλύτερη δυνατή προσφορά που εν συνεχεία θα τεθεί προς έγκριση στην Γ.Σ.

Το ενδιαφέρον είναι, πως την Πέμπτη η Euroxx, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Ανεμος (τα οποία χαρακτήρισε στιβαρά) ανέβασε τον πήχη στα 2,3 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία (helex.gr) στο μετοχικό κεφάλαιο της Ανεμος το 64,5% ελέγχεται από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ και το 7,096% από τον Αναστάσιο Καλλιτσάντση. Στο δε μετοχικό κεφάλαιο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Λεωνίδας Μπόμπολας με 15,017%, Δημήτρης Κούτρας με 5,577%, Αναστάσιος Καλλιτσάντσης με 5,294%, Amber Capital Management με 5,2% και Δημήτρης Καλλιτσάντσης με 5,07%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v