Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 30 2023

Είναι και τα «λιμενικά»

Μέχρι την Παρασκευή είναι το περιθώριο που έχει δώσει το ΤΑΙΠΕΔ στους ενδιαφερόμενους για το 67% του λιμένος Βόλου, για διευκρινίσεις επί των δεσμευτικών προσφορών, προκειμένου να ακολουθήσει το 10ήμερο των ενστάσεων. Διαδικασία που εάν οι ενδιαφερόμενοι συμφωνήσουν, μπορεί να μην ακολουθηθεί.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οι φάκελοι μπορεί να ανοίξουν -ακόμη και την επόμενη εβδομάδα- για να ακολουθήσει η βελτιωτική προσφορά, ωστόσο το όνομα δεν θα έχει γίνει γνωστό πριν τη ΔΕΘ (9 Σεπτεμβρίου).

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός παρουσιάζει πολλαπλό ενδιαφέρον, καθώς δεν συμμετέχει ο όμιλος Grimaldi (για Ηγουμενίτσα, Ηράκλειο που συμμετείχε πλειοδότησε/επικράτησε), αφήνοντας χώρο για άλλους (1-2 σχήματα θεωρούνται επικρατέστερα). Και προχωρά σε συγκυρία που η Ινδία επιβεβαιώνει -σε πρωθυπουργικό επίπεδο- το ενδιαφέρον της για πρόσβαση σε πύλη εισόδου προς την Ευρώπη και αποθηκευτικά κέντρα-διαμετακόμισης, αναφέρεται στον ΟΛΠ (που καθώς ελέγχεται από την CosCo είναι εκτός... παιδιάς), «φωτογραφίζοντας» (έμμεσα προσώρας) τον ΟΛΘ -που για τον βασικό μέτοχο South Europe Gateway Thessaloniki έχουν γραφτεί ουκ ολίγα σενάρια περί μετοχικών αλλαγών κ.λπ., χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v