Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 17 2012

Χ.Α.: Ώρα να (ξανά)πιάσουμε μια... παλιά κουβέντα

Στην περιοχή των 738 μονάδων υποχωρούσε νωρίτερα (στις 15.50΄) ο Γενικός Δείκτης, στις 273 ο FTSE-20 λόγω της σημαντικής διόρθωσης μετοχών-σηματωρών, ειδικότερα όμως των τριών τραπεζικών-διεκδικητών της Εμπορικής. Στο 1,95 η Εθνική, στο 1,58 η AlphaBank, ενώ η Eurobank μετρά τις μεγαλύτερες (-4,36%) απώλειες.

Κινούμεθα βραχυπρόθεσμα και τελευταία εστιάζουμε στην ημερήσια (ή ακόμη και ωριαία) εικόνα δεικτών και μετοχών.

Όμως εκτίμηση φίλων/αναγνωστών μας, παικτών και αναλυτών είναι πως θα πρέπει να αρχίσουμε να (ξανά)κοιτάμε την ευρύτερη/συνολικότερη εικόνα της αγοράς.

Αφορμή για τη σημερινή... αναδρομή η αναφορά ορισμένων αναγνωστών σε έναν παλιό -πολύ παλιό- φίλο και της στήλης και πολύτιμο σύμβουλο σε πολλές προσπάθειες μας (είτε στο euro2day/Εκηβόλος, είτε στο «Μ» ή ακόμη παλιότερα στην Ελευθεροτυπία).

Ανατρέχουμε στον zelis677- και την τελευταία του "Αντί Επιλόγου" παρέμβαση στο bilia2004.blogspot.com.

Διορατικοί παίκτες και αναλυτές (frankie, maxilis, nik, Δημ. Γονιδάκης, zelis677, calculator-analysis και πολλοί ακόμη οι οποίοι έχουν σταθεί το πλευρό της αγοράς) νομίζω, πως ΤΩΡΑ έχουν έναν ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ να (ξανά)πιάσουμε την κουβέντα.

σ.σ. Όποιος ενδιαφέρεται για την τελευταία (περυσινή) παρέμβαση του serraios-zelis677 μπορεί να ανατρέξει στο bilia2004.blogspot.com.

...και εδώ είμαστε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v