Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ερχεται η νέα γενιά αυτο-οδηγούμενων ΙΧ

Τρόπους που θα βελτιώσουν την εμπειρία των αυτο-οδηγούμενων οχημάτων αναζητούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες. Πώς αναλαμβάνουν να ψυχαγωγήσουν τον «οδηγό». Το μέλλον έρχεται με υψηλές ταχύτητες.

Τα νέα δοκιμαστικά μοντέλα αυτο-οδηγούμενων Ι.Χ. δεν μοιάζουν με αυτά που έχουμε συνηθίσει. Τα ραντάρ και οι αισθητήρες, είναι πλέον ενσωματωμένοι στο όχημα και δύσκολα διακρίνονται με την πρώτη ματιά. Με ένα τέτοιο Audi ταξιδεύει ο Richard Waters των FT και μεταφέρει τις εντυπώσεις του.

Το ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν τώρα οι αυτοκινητοβιομηχανίες είναι τι θα κάνει ο οδηγός όταν δεν… οδηγεί.

Στα consept cars που κατασκευάζονται τα οχήματα αναλαμβάνουν τη διασκέδασή μας αλλά και μας ελέγχουν. Οθόνες, ολογράμματα, όλα τα καλούδια της τεχνολογίας επιστρατεύονται για τον οδηγό μετατρέποντας το όχημα ακόμα και σε προέκταση του γραφείου.

Θα περάσουν χρόνια για να βρεθούν στο δρόμο αυτά τα οχήματα, όταν όμως αυτό γίνει θα μιλάμε για μια νέα εμπειρία «οδήγησης».

© The Financial Times Limited 2017. All rights reserved.
FT and Financial Times are trademarks of the Financial Times Ltd.
Not to be redistributed, copied or modified in any way.
Euro2day.gr is solely responsible for providing this translation and the Financial Times Limited does not accept any liability for the accuracy or quality of the translation

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v