FT.COM

Ντέιβις: Γιατί το Brexit της Μέι είναι επικίνδυνο για τη Bρετανία

Ντέιβις: Γιατί το Brexit της Μέι είναι επικίνδυνο για τη Bρετανία

Επικίνδυνο για τη Βρετανία να αποχωρήσει από την ΕΕ αλλά να υπακούει στους κανόνες της, τονίζει ο πρώην υπουργός Brexit της βρετανικής κυβέρνησης. Το στοίχημα της ανταγωνιστικότητας και η γραφειοκρατία των Βρυξελλών.

Η ευρωζώνη πάει καλύτερα απ' όσο πιστεύουν οι Κασσάνδρες

Η ευρωζώνη πάει καλύτερα απ' όσο πιστεύουν οι Κασσάνδρες

Οι ευρωπαίοι ηγέτες στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής έκαναν ουσιαστικά βήματα ώστε να προχωρήσουν κρίσιμες μεταρρυθμίσεις. Τα ταμπού που έσπασαν και οι δύσκολες πολιτικές αποφάσεις. Τι πιστεύουν 7+7 «σοφοί».

Ο δύσκολος πόλεμος του Facebook με τα fake news

Ο δύσκολος πόλεμος του Facebook με τα fake news

Στην αντεπίθεση περνάει το κοινωνικό δίκτυο για να πείσει ότι έχει βάλει στο στόχαστρο τις ψεύτικες ειδήσεις. Πώς προσπαθεί να τις εντοπίσει και να αποτρέψει να γίνουν viral. Οι συνεργασίες με δημοσιογραφικούς οργανισμούς και τα νέα ερωτήματα.

Τι είναι τελικά το soft Brexit που εισηγείται η Μέι

Τι είναι τελικά το soft Brexit που εισηγείται η Μέι

Ποιες είναι βασικές επιλογές για την περίοδο μετά την αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ενωση και γιατί δημιουργούνται δυσαρέσκειες τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και στη γηραιά ήπειρο. Οι κρίσιμες επιλογές και τα ρίσκα.

Πώς η Μόσχα επιχείρησε να «αγοράσει» αντίσταση κατά της συμφωνίας Ελλάδας-πΓΔΜ

Πώς η Μόσχα επιχείρησε να «αγοράσει» αντίσταση κατά της συμφωνίας Ελλάδας-πΓΔΜ

Για προσπάθεια δωροδοκίας στρατιωτικών, κληρικών και ακροδεξιών στοιχείων ώστε να στηρίξουν λαϊκή αντίσταση κατά της συμφωνίας για το ονοματολογικό κάνουν λόγο οι Financial Times. Για πρωτοφανή παρέμβαση μιλούν ελληνικές διπλωματικές πηγές. Το παρασκήνιο.

Αυτό είναι το ακριβότερο τσάι στον κόσμο

Ενας θησαυρός κρύβεται σε βουνό της ανατολικής Κίνας. Η καλλιέργεια που απογειώνει τα εισοδήματα των αγροτών και οι κινήσεις του Πεκίνου για την προστασία του προϊόντος. Τα 20 γραμμάρια που πωλήθηκαν για πάνω από 30.000 δολάρια!

Ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει μεγάλη χάρη στην Ευρώπη

Το μπούλινγκ του Αμερικανού Προέδρου υπενθυμίζει στην Ευρωπαϊκή Ένωση ότι πρέπει να μείνει ενωμένη. Το δείγμα γραφής του Brexit και οι δυσκολίες να βρεθεί κοινή συνισταμένη στο θέμα του μεταναστευτικού.

H Kίνα αλλάζει στρατηγική στη μάχη κατά του Τραμπ

Το Πεκίνο επιχειρεί να απαντήσει στις ΗΠΑ αναζητώντας συμμαχίες στην Ευρώπη και άλλες χώρες. Οι παραχωρήσεις για την προσέλκυση επενδύσεων και τα προσεκτικά μηνύματα προς τον κινεζικό λαό.

Η λύση της Ευρώπης στον γόρδιο δεσμό του Τραμπ

Πώς μπορεί η γηραιά ήπειρος να αντιμετωπίσει τις απειλές του Αμερικανού προέδρου. Γιατί πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη η Γερμανία. Η σημασία της ενιαίας αμυντικής πολιτικής, τα αγκάθια και ο φόβος της αναζήτησης... εναλλακτικής.

Γιατί ο ΟΠΕΚ δεν μπορεί να ελέγξει την τιμή του πετρελαίου

Το καρτέλ είναι αντιμέτωπο με σημαντικές προκλήσεις παρά την προσωρινή ανακούφιση από το «μέτωπο» της Λιβύης. Η κρίση στη Βενεζουέλα και η αύξηση της παραγωγής του σχιστολιθικού αργού στις ΗΠΑ.

TAGS ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ο Ταγίπ Ερντογάν «παίζει με τη φωτιά»

Πού θα κριθεί η επιβίωση της Τερέζα Μέι

Η πορεία των αγορών θα είναι πιο άγρια από ό,τι φαίνεται

Νέοι επιχειρηματίες δείχνουν τον δρόμο για ένα πράσινο μέλλον

Το καλοκαιρινό σοκ που απειλεί τις διεθνείς αγορές

Πώς το σκληρό Brexit πλήττει την αυτοκινητοβιομηχανία

Η Μέρκελ χάνει τη στήριξη της επιχειρηματικής ελίτ

Το μυστήριο με τις μυθικές αμοιβές των τραπεζιτών

Το πραγματικό πρόβλημα της συμφωνίας CDU-CSU

Τα ρίσκα για την ανάπτυξη τρομάζουν τους επενδυτές